Momente jenante pentru Shakira! Noua iubită a lui Pique a făcut ceva ce vedeta nu reușise în 12 ani de relație

30 august 2022 14:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Presa din Spania a făcut un anunță bombă. „Clara Chia a reușit ceea ce Shakira nu a reușit în 12 ani de relație cu Pique!", au titrat cei de la Marca. În vârstă de 45 de ani, cântăreața din Columbia a anunțat la începutul lunii iunie despărțirea de Gerard Pique după 12 ani de relație.

Motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea fotbalistului lui FC Barcelona. De altfel, nu a trecut mult timp și fundașul echipei catalane s-a afișat cu Clara Chia Marti, o tânără de doar 23 de ani.

După apariția mai multor imagini cu fundașul Barcelonei și noua sa iubită, presa spaniolă a scris că Clara Chia a reușit ceea ce Shakira nu izbutise pe tot parcursul relației cu Pique.

Vezi și: Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Ei bine, se pare că tânara le-ar fi intrat direct la inimă prietenilor fotbalistului și s-ar fi integrat perfect în anturajul acestuia. Vestea nu-i pică bine Shakirei, mai ales după ce s-a aflat recent că artista nu era deloc agreată de apropiații lui Pique.

Află totul despre: Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate informații care au ieșit la suprafață

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique.” Ce a scris presa spaniolă despre noua iubită a lui Pique?

"Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată.

Clara Chia este mult mai calmă, iar acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique. Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită 'patroana'. Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de o viață ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști", scriu cei de la Marca, conform Digisport.

Incredibil!: Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique? Au proprietăți în toate colțurile lumii

Shakira era poreclită „La Patrona” de prietenii lui Pique

Recent, s-a aflat faptul că prietenii fotbalistului nu prea o aveau la inimă pe partenera acestuia. De altfel, apropiații fundașului echipei FC Barcelona i-au găsit și o poreclă inedită cântăreței din Columbia.

Aceștia o numeau „La Patrona” pe faimoasa vedetă. „Patroana” sau „șefa” nu a fost niciodată apropiată de prietenii lui Pique. Caracterul Shakirei nu a fost pe placul acestora, conform sursei citate.

Nu rata nici: Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Pique și Shakira s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha. Motivul despărțirii a surprins pe toată lumea, deoarece fotbalistul a înșelat-o pe frumoasa cântăreață cu o tânără de doar 23 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe