Paris Hilton se bronzează pe iaht! Ce sexy arată în costum de baie

1 august 2024 13:41   Vedete internaționale

Paris Hilton (43 de ani) și-a etalat silueta, zilele trecute, într-un costum de baie galben format din două piese. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari Gucci, de culoare verde neon, iar în picioare a purtat balerini asortați.

Paris Hilton, în vacanță cu familia

Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, s-a bronzat pe iaht, împreună cu soțul ei, Carter Reum (43 de ani), și cei doi copii ai lor, Phoenix Barron, care are 18 luni, și London Marilyn, care are doar 8 luni, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Ea și partenerul ei de viață s-au căsătorit în 2021, iar copiii lor au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat. Cei doi părinți și-au dorit să o ferească pe Reum de gura răutăcioșilor, iar până de curând nu au împărtășit poze cu ea. Asta pentru că băiețelul lor a fost ținta ironiilor pe rețelele sociale, oamenii glumind pe seama mărimii capului său.

„Nu mi-a venit să cred cât de răutăcioși au putut fi în legătură cu un copil mic și nevinovat. Poți spune ce vrei despre mine, dar acesta este îngerașul meu. Și dacă cineva zice vreodată ceva care să-i rănească sentimentele, voi fi mereu acolo pentru a-l proteja.”, a declarat anul trecut Paris Hilton, într-un interviu acordat revistei People.  

Paris Hilton a dezvăluit că a fost abuzată în adolescență

Paris Hilton a făcut dezvăluiri cutremurătoare în fața unei comisii din Congresul american, pe 26 iunie. Moștenitoarea imperiului Hilton a afirmat că a fost trimisă într-un centru de tratament pentru tineri la vârsta de 16 ani de către părinții săi, după ce a început să frecventeze cluburi și petreceri.

Din păcate, nu a primit sprijin și vindecare, ci a fost izolată și supusă la abuzuri grave. „Este foarte dificil să spui cuiva din lumea exterioară. Mulți dintre acești copii nu sunt crezuți pentru că aceste locuri le spun părinților că sunt mințiți și manipulați pentru că vor să se întoarcă acasă.

Când aveam 16 ani, am fost smulsă din pat în miezul nopții și transportată dincolo de granițele statului la prima dintre cele patru instituții de tratament pentru tineri. Aceste programe promiteau vindecare, dezvoltare și sprijin, dar nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau măcar să mă uit pe fereastră, timp de doi ani.

Am fost hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare. Părinții mei au fost complet înșelați, mințiți și manipulați de această industrie pentru profit cu privire la tratamentul inuman la care am fost supusă”, a declarat Paris Hilton în Congresul american.

Mai multe