Pete Davidson a ajuns la psiholog din cauza lui Kanye West! Ce i-a făcut rapper-ul, de fapt, după ce a aflat de relația cu fosta lui soție?

9 august 2022 7:32   Vedete internaționale

Actorul în vârstă de 28 de ani a fost dat peste cap de „atenția și negativitatea venite din partea lui Kanye și de gesturile lui nesăbuite”, așa că a cerut ajutorul unor specialiști. Kanye West l-a luat peste picior pe partenerul fostei sale soții chiar și în urmă cu o zi, când s-a aflat că Pete și Kim și-ar fi spus „adio!”.

Pete Davidson a început să meargă la psiholog pentru a procesa trauma pe care a trăit-o după luni de hărțuire online, din partea lui Kanye West, din cauza relației sale cu Kim Kardashian. Întregul scandal a inclus și o postare recentă, care celebrează despărțirea comediantului de Kim Kardashian. Vestea apare la doar câteva ore după ce s-a aflat reacția lui Kim Kardashian.

Vezi și: Pete Davidson, craiul de la Hollywood! Femeile celebre pe care le-a iubit înainte de Kim Kardashian

Kanye a postat o imagine a unui ziar fals „The New York Times” al cărui titlu este „Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani”, iar fosta lui soție a găsit gestul ca fiind „îngrozitor”. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, „l-a apărat energetic pe Pete” și „nu va suporta acest tip de comportament al” lui West, 45 de ani, a declarat sursa pentru Dailymail despre postare, pe care a șters-o ulterior.

Kanye West l-a adus la disperare pe Pete Davidson

Se pare că toate comentariile lui Kanye West i-au dăunat sănătății mintale a actorului, care a ajuns într-o situație neplăcută din cauza „atenției și negativității venite din partea lui Kanye și a nesăbuirii lui, așa că a trebuit să caute ajutor” la psiholog, susțin sursele. Încă din luna aprilie Pete Davidson a început să meargă la „terapie pentru a-și vindeca traumele, în mare parte”, din cauza amenințărilor la care a fost supus de către fostul soț al iubitei sale.

Citește și :Ce surpriză a primit Kim Kardashian de la fosta logodnică a lui Pete Davidson?

Davidson „nu regretă că a avut o relație cu Kim Kardashian și vrea să clarifice că ea doar l-a susținut pe parcursul relației lor”, a mai precizat sursa, adăugând că „trece peste, el vrea să se concentreze asupra carierei acum”, în contextul despărțirii lor despre care v-am spus mai multe AICI.

Ambii reprezentanți ai lui Kardashian și Davidson au contactat Instagram pentru a raporta postarea, a declarat o sursă pentru People, menționând că „echipa lui și a lui Kim au contactat în mod repetat Instagram, cerând să transforme platforma într-un spațiu mai sigur”. Davidson „a lipsit de pe rețelele sociale” ca urmare a atacurilor frecvente din partea West, a mai declarat un apropiat, pentru presă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe