Ritualul inedit care i-a adus mai aproape pe Kim Kardashian și Pete Davidson

22 iunie 2022 12:41   Vedete internaționale

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a fost invitata prezentatorului Jimmy Fallon la emisiunea pe care acesta o prezintă. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Pete Davidson, comediantul de doar 28 de ani care a cucerit-o iremediabil. 

Kim Kardashian s-a despărțit de tatăl celor patru copiii ai săi, rapperul Kanye West anul trecut, iat la scurt timp s-a afișat la brațul comediantului Pete Davidson. Invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, Kim Kardashian a prezentat publicului cea mai nouă linie de produse comsmetice pe care a lansat-o, dedicată îngrijirii tenului și a vorbit despre relația pe care o are cu Pete.

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson s-au fotografiat în ipostaze pasionale 

Kim a făcut o serie de declarații care i-au luat prin suprindere pe cei prezenți în platou. Fosta soție a lui Kanye West susține că grija față de ten pe care o are atât ea, cât și Davidson, a fost un element care a contribuit, în mod bizar, la sudarea cuplului lor.

„Mergem la dermatolog împreună, la extragerea punctelor negre", a declarat ea. Kim nu s-a limitat la această destăinuire și a continut să ofere detalii din intimitate. Vedeta a povestit că, într-o seară atunci când a mers la somn fără să aplice o cremă împotriva punctelor negre, Pete Davidson a fost cel care a avut grijă să remedieze situația, iar dimineață când s-a trezit a observat că fusese dată cu soluție pe chip! Kim a fost înduioșată de gestul iubitului său și îl consideră a fi unul foarte romantic! 

Cum s-au cunoscut Kim și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au cunoscut în platoul emisiunii „Saturday Night Live”. Ea a povestit că nu s-a temut să facă primul pas, așadar l-a sunat pe producătorul emisiunii pentru a-i cere numărul de telefon al lui Pete. Așa a început relația lor!

Vezi și: Gestul bizar pe care Pete Davidson l-a făcut în numele iubirii 

Îndrăgostiții au bifat deja mai multe vacanțe romantice, iar Pete o ajută să creeze conținut pentru pagina personală de Instagram, așadar adesea joacă rolul de fotograf! 

Kourtney Kardashian și-a găsit fericirea în brațele lui Travis Barker

Kim nu este singura membră a familiei Kardashian care trăiește o poveste de iubire privită cu scepticism de către cei din jur. Recent, Kourtney Kardashian s-a căsătorit cu toboșarul formației Blink 182, Travis Barker.

Mulți dintre internauți sunt de părere că Kourtney Kardashian și-a schimbat radical stilul de viață de când l-a întâlnit pe Barker, însă, judecând după pozele pe care le distribuie pe contul de Instagram, un singur lucru este sigur: Kourtney radiază de fericire! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe