Robbie Williams a anunțat că i-au murit ambii câini în aceeași seară: „Suntem devastați”

6 septembrie 2024 9:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Robbie Williams și Ayda Field au fost copleșiți de durere după ce ambii lor câini, Poupette și Walle, au murit în aceeași noapte, în pat. Cuplul a făcut publică vestea tragică pe Instagram, exprimându-și profunda tristețe și considerând această pierdere drept „închiderea unui capitol uriaș” din viața lor.

Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayd, soția lui Robbie Wiliams 

 Într-o postare emoționantă, Ayda Field, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că Poupette a fost alături de ea timp de 18 ani, înainte de a-l cunoaște pe cântărețul britanic. Poupette a fost considerată „umbra” lui Ayda, fiind o prezență constantă și iubitoare în viața ei. După ce a început relația cu Robbie, Poupette a fost acceptată și iubită de acesta, iar împreună l-au adus în familia lor și pe Walle, care a devenit parte esențială din viața lor.

În ultimele momente ale lor, Poupette și Walle au fost înconjurați de iubire și au ascultat melodia „Dancing Queen” de la ABBA, înainte de a părăsi această lume. 

Cei doi câini, martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului

Poupette și Walle au fost martorii tuturor etapelor importante din viața cuplului, inclusiv a nașterii celor patru copii ai lor și a multiplelor turnee și călătorii. În 2010, câinii au avut roluri speciale la nunta lor, Poupette fiind domnișoară de onoare și Walle fiind cavalerul de onoare al lui Robbie.

Ayda a mai povestit că tristețea pierderii lor este profundă și că nu va mai avea „umbra” ei dragă să o întâmpine acasă. „Suntem devastați.Tristețea ar putea fi greu de înțeles pentru cineva care nu a avut niciodată un animal de companie pe care l-a iubit,” a adăugat ea.

Postarea a fost primită cu mesaje de condoleanțe și sprijin din partea fanilor și prietenilor din industria muzicală. Această tragedie a venit la doar câteva săptămâni după ce Robbie și Ayda și-au reînnoit jurămintele de nuntă, marcând astfel un contrast emoțional profund în viețile lor.

Mai multe