Vedetele s-au pregătit deja de Halloween! Ce divă a fost criticată pentru decorațiunile vulgare

24 octombrie 2024 15:00   Vedete internaționale

Halloween se celebrează în fiecare an pe 31 octombrie, fiind popular cu precădere în Statele Unite, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada, Australia și Noua Zeelandă. Chiar dacă mai este o săptămână până atunci, vedetele au început deja să își decoreze casele, să facă prăjituri tematice și să organizeze petreceri distractive pentru copiii lor.

Christina Aguilera a împodobit un brad de Halloween

Christina Aguilera (43 de ani) le-a dezvăluit fanilor săi că Halloween-ul este sărbătoarea ei preferată. Nu e de mirare că artista americană, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, și-a împodobit un brad cu decorațiuni tematice de Halloween, printre care globuri luminoase cu dovleci sculptați, păianjeni uriași, schelete și fantome.

Vedeta s-a fotografiat alături de logodnicul ei, actorul Matthew Rutler (39 de ani), îmbrăcată într-o rochie de culoare portocalie, care i-a scos în evidență silueta suplă. „Aceasta este partea mea favorită a anului!”, a scris Christina Aguilera, în dreptul imaginilor pe care le-a împărtășit cu cei aproape 10 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Khloé Kardashian a dat petrecere pentru copii

Khloé Kardashian (40 de ani) a organizat o petrecere de Halloween pentru cei doi copii ai săi, True (6 ani) și Tatum, pe care îi împarte cu fostul ei partener de viață, Tristan Thompson (33 de ani). Vedeta americană, care deține o avere de 60 de milioane de dolari, s-a asortat cu cei mici, toți trei purtând o salopetă neagră cu un schelet alb desenat în partea din față.

Curtea a umplut-o de dovleci și baloane, iar la petrecere au fost servite prăjituri în formă de fantome. La evenimentul de la casa ei de 17 milioane de dolari din Hidden Hills, California, au participat și nepoții săi, Dream (7 ani) și Psalm (5 ani).

Pentru Megan Thee Stallion (29 de ani) este Halloween toată luna octombrie! Așa cum și-a obișnuit fanii în fiecare an, artista americană s-a fotografiat cu un dovleac sculptat pe cap. Este deja tradiție ca vedeta, care are o avere de 30 de milioane de dolari, să facă astfel de ședințe foto amuzante. Ea s-a pozat întinsă pe canapea, în timp ce mânca dintr-un uriaș tuci negru umplut cu floricele.

Sydney Sweeney (27 de ani) și-a invitat prietenele la ea acasă, unde le-a servit cu bunătăți gătite de ea. Actrița americană, care deține o avere de 40 de milioane de dolari, a făcut prăjituri în formă de dovleci, căsuțe de vrăjitoare și fantome. Anterior, ea și amicele sale au participat la o „noapte horror” de Halloween, în Hollywood, unde au vizitat case bântuite.

Kourtney Kardashian, criticată pentru decorațiunile de Halloween

Kourtney Kardashian (45 de ani) și soțul ei, muzicianul Travis Barker (48 de ani) au instalat în curtea lor o pereche de schelete gonflabili care par că fac sex.

Nu toți au savurat gluma celor doi, unii dintre fani întrebându-se ce părere au copiii lor despre această decorațiune „vulgară”. Kourtney, care are o avere de 65 de milioane de dolari, este mama a patru copii, Mason (14 ani), Penelope (12 ani), Reigh (10 ani) – pe care îi are din relația cu fostul ei soț, Scott Disick, și Rocky 13, care a venit pe lume anul trecut și pe care îl împarte cu actualul partener de viață.

Mai multe