Vedetele și-au petrecut Crăciunul pe plajă! Starurile de la Hollywood l-au așteptat pe Moșu’ în costume de baie

27 decembrie 2022 12:48   Vedete internaționale

Celebritățile de peste Ocean nu sunt interesate de zăpadă! Ele au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă în zone exotice și foarte călduroase, acolo unde doar cei mai bogați pământeni au ocazia să ajungă.

Citește și: La scăldat de Crăciun! Mai mulți Moși și elfi s-au bălăcit în apele înghețate, din Marea Britanie

Izabel Goulart și Kevin Trapp, acrobații pe plajă

Izabel Goulart (38 de ani) a celebrat Crăciunul în apele calde din Marea Caraibelor. Modelul brazilian și-a etalat  corpul tonifiat și bronzat într-un bikini roșu miniscul, în timp ce a făcut plajă pe nisipul fin și s-a bălăcit în apele cristaline din stațiunea St. Barts. Acolo, ea și logodnicul ei, fotbalistul german Kevin Trapp (32 de ani), s-au bucurat de o vacanță tropicală.

Insula este populară printre cei bogați și faimoși, potrivit Travel and Leisure. Mulți vizitatori ajung acolo cu un iaht privat. Portarul de la Eintracht Frankfurt și-a etalat și el mușchii,  într-o pereche de pantaloni scurți de baie. Amândoi au purtat căciuli roșii și albe de Moș Crăciun, în timp ce s-au distrat la malul mării. Izabel Goulart și Kevin Trapp s-au logodit în urmă cu patru ani. S-au întâlnit la o prezentare de modă la Paris și se pare că au început o relație în 2015. Izabel Goulart este fost îngeraș Victoria’s Secret și este în continuare un manechin de succes, care se laudă cu o avere de 5 milioane de dolari.

Vezi și: Iubita portarului de la PSG şochează: "N-am un corp perfect!"

Chris Hemsworth, cu familia în Fiji

Chris Hemsworth (36 de ani) și soția lui, Elsa Pataki (46 de ani), au ales să petreacă sărbătorile într-un decor tropical. „Vă urăm Crăciun fericit de pe insula noastră preferată”, a scris soția starului, pe pagina sa de Instagram. Cuplul se află pe insulă alături de copiii lor, fiica India Rose (10 ani) și gemenii Sasha și Tristan (8 ani).

Cuplul a publicat, de asemenea, un videoclip cu angajații stațiunii cântând colinde de Crăciun. Vacanța în Fiji vine după ce Hemsworth a anunțat că ia o pauză de la actorie pentru a petrece timp cu familia sa, după ce a aflat că riscă să dezvolte boala Alzheimer.

Actorul australian a jucat în filme de succes, precum „Thor”, „Star Trek” și „Men in Black”, și este printre cei mai bine plătiți actori din lume, cu o avere de 130 milioane de dolari.

Iată și: Soția lui Chris Hemsworth, deloc încântată de fizicul musculos al acestuia

Gwyneth Paltrow s-a dus cu fiica în Barbados

Gwyneth Paltrow (50 de ani) a zburat în Barbados, alături de fiica ei,  Apple (18 ani), săptămâna trecută. Cele două frumuseți blonde l-au așteptat pe Moș Crăciun îmbrăcate în costum de baie, bucurându-se de temperaturile ridicate. Manechinul, care a strâns o avere de 200 milioane de dolari, a purtat un bikini negru, iar adolescenta a ales un costum de baie alb. „Așchia nu sare departe de trunchi” – spune un proverb românesc, iar Apple este exemplul perfect. Ea a moștenit, fără doar și poate, frumusețea de la celebra ei mamă.

Te-ar putea interesa și: Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei! Vedeta a împlinit 50 de ani

Claudia Romani, crăciuniță sexy

Și Claudia Romani a fost văzută pe plajă de Crăciun, purtând un bikini mic și o pălărie de Moș Crăciun, Modelul italo-american este stabilit în Miami, Florida, acolo unde temperaturile de iarnă nu scad, în general, sub 25 de grade Celsius în această perioadă (pe timpul zilei). Astfel, nu e de mirare că Romani, care are o avere de aproximativ 5 milioane de dolari, a ales să își petreacă sărbătorile bronzându-și formele voluptoase. „Sunteți pregătiți de vacanță? Vă doresc tuturor pace și multă sănătate”, le-a urat Claudia celor peste 1 milion de fani de pe Instagram.

Află mai multe despre: Claudia Romani, cât pe ce să provoace un accident rutier! S-a îmbrăcat în cea mai transparentă rochie

Helena Christensen s-a bălăcit în apă rece

Pentru Helena Christensen a fost un Crăciun special, întrucât pe 25 decembrie a împlinit 54 de ani. Fostul supermodel și-a luat inima în dinți și a sărit în apa rece ca gheața, dintr-un lac din Danemarca. Este într-o formă de zile mari și și-a expus silueta fără cusur într-un costum de baie negru, întreg, cu o curea roz în talie. Vedeta a publicat un videoclip pe Instagram, în care le arăta fanilor ce curajoasă e. „La mulți ani fericiți mie”, a scris Helena, care are o avere de 25 de milioane de dolari.

Citește și: Helena Christensen, pictorial incendiar în junglă! Cum arată acum bomba sexy a anilor ‘90 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe