Scandal la Casa Regală! Victima prințului Andrew, acuzată de abuz și hărțuire

10 iunie 2022 6:48   Vedete internaționale

Virgina Giuffre, cea care l-a acuzat pe Prințul Andrew de hărțuire și agresiune sexuală, se confruntă cu acuzații similare. Cea care a decis să rupă tăcerea este o altă victimă a afaceristului Jeffrey Epstein. 

Virgina Giuffre l-a dat în judecată pe Prințul Andrew, după ce l-a acuzat că ar fi agresat-o sexual atunci când avea doar 17 ani. Femeia a reușit să obțină despăgubiri importante din punct de veder financiar de la Prințul Andrew, după ce a ajuns la o înțelegere cu acesta. 

Citește și: Prințul Charles îl va ajuta pe Andrew să plătească despăgubiri victimei sale 

Nu a avut timp să se bucure de victoria pe care a obținut-o împotriva lui Andrew pentru că la suprafața au ieșit niște informații care o pun într-o lumină complet nefavorabilă. Virgina Giuffre este acuzată de Rina Oh de un abuz sexual pe care l-ar fi comis în anul 2001, chiar în casa afaceristului Jefferey Epstein. 

Conform declarației sale a fost surprinsă să intre în cameră și să îi găsească pe Epstein și Giuffre stând împreună. Virginia ar fi atins-o fără a avea permisiunea ei și, în ciuda faptului că nu i-au fost reciprocate semnele de tandrețe, Giuffre ar fi continuat, spre spaima și dezgusutul Rinei Oh.

De altfel, cea care a acuzat-o pe Giuffre de agresiune sexuală a decis să vorbească public despre clipele delicate prin care a trecut și a oferit o declarație pentru New York Post: „Am mers în camera de masaj, iar Giuffre m-a atins fără să îi permit asta. M-a abuzat sexual. Stăteam acolo, speriată, precum o căprioară în lumina farurilor. Nu mă puteam mișca. Eram pur și simplu terifiată".

Vezi și: Prințul Andrew a scos la lumină documente importante pentru a-și demonstra nevinovăția

Rina Oh, presupusa victimă a Virginiei, își caută dreptatea în instanță

Rina Oh a dat-o în judecată pe Virginia și cere despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari. Pe de altă parte, Giuffre neagă acuzațiile care îi sunt aduse și susține că, în realitate, Rina a fost cea care l-a susținut pe Epstein în acțiunile sale reprobabile, deși știa că obișnuiește să ademenească minore pentru a le convinge să întrețină relații de natură sexuală. 

Prințul Andrew și Jefferey Epstein, miliardarul acuzat de pedofilie, au fost buni prieteni. Cu toate acestea, într-un interviu oferit la scurt timp după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală, Prințul Andrew a dezmințit că ar fi știut despre ocupațiile ilegale ale prietenului său. 

 Jeffrey Epstein a fost inculpat la începutul lui iulie 2019 pentru organizarea, timp de mai mulţi ani, a unei rețele de trafic de minore, cu care el și cei apropiați lui întreţineau relaţii sexuale. Aflat în arest, Jefferey a fost găsit mort în celula sa pe 10 august, iar rezultatele autopsiei au arătat că a fost vorba despre sinucidere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe