Mesajul video în care Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la Oscaruri

30 iulie 2022 5:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru palma pe care i-a aplicat-o la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, la patru luni de la evenimentul care a lăsat fără cuvinte o lume întreagă. 

Will Smith a distribuit un mesaj video în care îi cere, în mod oficial scuze, lui Chris Rock pentru derapajul pe care l-a avut la decernarea Premiilor Oscar și pentru faptul că l-a lovit. Conform propriilor spuse, Will Smith ar fi încercat să ia legătura cu Chris Rock după cele petrecute, însă comediantul nu era pregătit să vorbească și nici să-i acorde iertarea.

Will Smith a subliniat că se simte foarte vinovat și că, în ultimele luni, a încercat să proceseze firul evenimentelor pentru a înțelege de ce a ales să reacționeze în maniera în care a făcut-o. 

Citește și: Will Smith, umilit de amantul soției 

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti", sunt cuvintele lui Will Smith.

În plus, actorul a subliniat că soția sa, Jada, nu a fost cea care a declanșat evenimentul, ci că reacția i se datorează în întregime. 

Gestul de la Oscar al lui Will nu a rămas nepedepsit. Deși Academia de Film a decis să nu-i retragă premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal obținut pentru interpretarea din pelicula „The Williams Method", actorului i-a fost interzis să mai participe la decernarea Premiilor Oscar în următorii zece ani. 

Vezi și: Will Smith, urmărit de traumele din copilărie 

În seara de 28 martie 2022, Will Smith a urcat pe scena Oscarurilor și fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit peste față pe comediantul Chris Rock, care făcuse o glumă neinspirată la adresa soției lui Will Smith.

Jada Pinkett s-a ras complet în cap ca urmare a bolii de care suferă, alopecia, însă Chris Rock a glumit pe seama aceasteia asemănând-o cu G.I. Jane, un personaj interpretat de Demi Moore. 

Ar putea să te intereseze și: Will Smith și Jada Pinkett, sub presiunea divorțului

Căsnicia lui Will Smith, învăluită în scandaluri și acțiuni îndoielnice 

Mariajul dintre Will Smith și Jada Pinkett a fost dintotdeauna unul amplu dezbătut în ziarele de peste Ocean. Cei doi ar avea un mariaj deschis, fiind cunoscut faptul că fiecare dintre parteneri a fost implicaț în relații sexuale în afara căsătoriei. 

Jada Pinkett Smith a discutat public despre relația ei de ani de zile cu muzicianul August Alsina, inclusiv în timpul unui episod al emisiunii Red Table Talk din iulie 2020. Ea a spus că într-o perioadă în care ea și Will Smith au fost temporar separați, relația ei cu Alsina, anterior bazată pe amiciție, a devenit „un alt tip de conexiune”. 

George Buhnici a provocat un scandal mediatic prin declarațiile sale misogine 

Nu doar vedetele de peste Ocean au derapaje publice pe care apoi ajung s[ le regrete. Jurnalistul George Buhnici, prezent recent la un festival de la malul mării, a făcut o serie de declarații care l-au transformat în ținta principală a criticilor internauților.

Jurnalistul a declarat senin că soția sa arată ca o minoră și le-a sugerat doamnelor care nu au trupul tonifiat să nu mai facă plajă, ci să tragă din greu la sală! Motivul? Din punctul său de vedere, bărbații vin la mare pentru a vede trupuri trase ca prin inel și forme apetisante, nu vergeturi și celulită!

La mai bine de 10 zile după afirmațiile controversate și după ce vorbele sale au avut un ecou mediatic răsunător, George Buhnici a revenit cu scuze și a subliniat că a făcut declarații nedemne. Și-a cerut scuze, însă este clar că imaginea sa a avut de suferit puternic și cu siguranță nu va fi iertat prea curând pentru vorbele necugetate! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe