Adela Popescu, surpriză de proporții pentru Radu Vâlcan, de ziua actorului! Cum l-a așteptat acasă

8 februarie 2022 14:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de opt februarie este una specială pentru familia Adelei Popescu. Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani, iar prezentatoarea emisiunii "Vorbește lumea" i-a făcut o surpriză pe care, cu siguranță, nu o va uita curând! 

Adela Popescu se află în continuare acasă, în carantină, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, pentru a doua oară în mai puțin de jumătate de an. În ciuda faptului că este obligată să rămână acasă, Adela a reușit să îi pregătească lui Radu Vâlcan o surpriză deosebită pentru ziua de naștere a actorului. 

Radu Vâlcan a ieșit din carantină și a părăsit locuința pentru a face mici cumpărături, timp în care Adela nu a pierdut deloc vremea și a trecut la treabă! A comandat un tort delicios din ciocolată, a umflat mai multe baloane și a aranjat o masă ca la carte pentru sărbătoritul zilei! Prezentatoare a împărtășit momentul cu prietenii de pe Instagram. 

Radu Vâlcan a rămas fără cuvinte când a văzut surpriza 

Revenit acasă, Radu Vâlcan a fost cuprins de emoție atunci când a observat surpriza pe care i-a făcut-o Adela. Nu și-a găsit cuvintele pentru a-i mulțumi, însă zâmbetul larg pe care l-a afișat pe chip a fost unul grăitor pentru fericirea pe care a trăit-o! Adela s-a grăbit să îl îmbrățișeze și să îl felicite.

"Și de ziua lui se gândea să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc. Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt. La mulți ani, te iubim!", a fost mesajul pe care Adela Popescu l-a scris în dreptul fotografiilor de pe Instagram. 

Adela Popescu, depsitată cu Covid-19 pentru a doua oară

Adela Popescu s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de coronavirus. Anul trecut, în luna septembrie, ea a lipsit timp de aproximativ 10 zile de la emisiunea pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan, tot din același motiv.

Dacă atunci nu a avut o stare prea bună și își pierduse parțial gustul și mirosul, se pare că de această dată, simptomele sunt unele mai ușoare, iar tonusul Adelei este unul bun. 

Cea care i-a ținut locul la emisiune Adelei în luna septembrie a fost Cosmina Păsărin. Acum , la cea de-a doua infectare, trustul de pe Pache Protopoescu, a decis ca prezentatorul Cabral să preia frâiele emisiunii până când Adela va putea reveni, în siguranță, la locul de muncă. Zilele trecute, însă, Cătălin Măruța a prezentat emisiunea "Vorbește lumea".

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Mai multe