Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

23 februarie 2022 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu a vorbit extrem de deschis despre evoluția ei în lumea showbiz-ului și a recunoscut că a făcut anumite greșeli, dar că nu regretă absolut nimic. 

Adelina Pestrițu este o prezență foarte plăcută în lumea showbiz-ului, iar frumoasa brunetă a evoluat foarte mult, de la rolul de asistentă TV la cel de influnceriță cu o mulțime de fani. 

Adelina Pestrițu a fost adeseori criticată din cauza aparițiilor ei mult prea îndrăznețe, fie la evenimente sau pe rețelele de socializare, unde și-a etalat vestimentația sumară, lăsând cât mai mult la vedere. 

De asemenea, vedeta a fost ținta mai multor ironii din cauza intervențiilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului, însă Adelina susține că deși este conștientă de greșelile pe care le-a făcut în evoluția ei, nu regretă nimic. 

Ea a menționat că va recurge la anumite retușuri estetice de fiecare dată când va considera că este necesar, deoarece își dorește să aibă un look impecabil.

Adelina a vorbit foarte deschis despre aparițiile ei nud și a mărturisit că se acceptă așa cum este și îi place să se înfățișeze publicului într-o manieră cât mai autentică. 

Poate dacă mi-aș dori să mă retrag în munți și să mă călugăresc, da. Însă niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operațiietc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel! , a spus Adelina Pestrițu pentru Viva

Adelina Pestrițu consideră că a avut de învățat din greșelile ei

Vedeta susține că a învățat din fiecare experiență prin care a trecut, chiar dacă a făcut și alegeri mai puțin inspirate. 

Fiecare experiență m-a învățat ceva. Că avem rațiuni diferite, asta este altă discuție. Însă nu vreau să fiu pe placul tuturor. Dumnezeu a împărțit lumea în două, te aștepți să-i unesc eu? Îmi cunosc foarte bine greșelile, însănimic nu mă face să regret ceva. Sunt un om care cel mai bine învață din propria lui experiență, nu a altora, și m-am obișnuit cu asta. Totul este despre acceptare și despre cum vrea fiecare să-și trăiască viața. Alegerile mele au niște motive la bază pe care, dacă nu mi le cunoști, n-ai cum să mă judeci, decât dacă îți cauți scuze în viața mea pentruceea ce trăiești tu., a declarat Adelina Pestrițu. 

Adelina Pestrițu s-a aflat într-un adevărat război cu Iulia Albu

Cel mai aprig critic al Adelinei Pestrițu a fost Iulia Albu, care a taxat-o pentru fiecare apariție ai ei, iar bruneta i-a răspuns indirect prin intermediul unor postări ironice pe pagina ei de socializare. 

Între Iulia Albu și Adelina Pestrițu a existat la un moment dat un adevărat război pe social-media, iar criticul de modă a desființat-o în direct la Măruță pe fosta lui Vârciu.

Apogeul conflictului dintre cele două dive a fost în cadrul unei emisiuni găzduite de Liviu Vârciu când prezentatorul a întrebat-o pe Iulia Albu despre găina ei, iar stilista i-a răspuns că, din câte știe ea, Liviu preferă curcile.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe