Adelina Pestrițu, super sexy la zăpadă! În ce ținute s-a afișat pe pârtie celebra influenceriță

18 decembrie 2023 18:27   Vedete românești

Dacă aproape un sfert dintre vedetele autohtone au plecat la zăpada din Laponia,  Adelina Pestrițu, care a vizitat și ea anul trecut casa autentică a lui Moș Crăciun, a preferat acum să schimbe destinația.

 Frumoasa brunetă, considerată una dintre cele mai tari influencerițe de la noim și-a luat familia și s-a dus la Bansko.

Am auzit că la doar câteva ore de Bansko ninge ca în povești. Ne-am făcut bagajele și am venit să ne bucurăm de zăpadă. Ne-am cazat la un hotel cu toate facilitățile și confortul de care ai nevoie pentru o vacanță cu familia. Așa că, dacă nici iarna asta nu ninge în România, puteți să veniți în Bansko", a postat Adelina Pestrițu, o adevărată fashionistă oriunde ar merge pentru că vedeta își alege ținutele mereu în funcție de destinația de vacanță.

Așa că, Adelina Pestrițu, înainte de a merge pe pârtie și a se bucura de zăpadă alături de fetița și de soțul său, a realizat o adevărată ședința foto în „marea" de alb. Sexy și cochetă cum o știm, vedea a atras toate privirile. La căciula și haina albe din blană și-a pus mănuși și pantaloni de culoare neagră. A mai avut un outfit „all black" pentru pârtie, cu ochelari de soare supradimensionați și pantaloni mulați care i-au pus formele și silueta în evidență!

Adelina Pestrițu este o privilegiată. Are cel mai frumos job care îi oferă nu doar o stabilitate financiară și tot ce își dorește, dar și multe vacanțe de top. Vedeta s-a plimbat foarte mult anul acesta și a descoperit destinații de vis. Numai în ultimele luni a fost plecată în Sri Lanka, la Paris, Viena și acum la Bansko, iar anul încă nu s-a terminat, așa că este posibil ca  frumoasa brunetă să mai aibă parte de o ieșire fabuloasă, undeva la cald, în seara de Revelion. Până atunci, la întoarcerea de la Bansko, acolo unde a petrecut câteva zile de vis în compania familie, acasă o așteptau cuminți cei doi cățeluși ai săi și bradul  de anul acesta pe care Adelina a ales să îl decoreze cu globuri roșii.

Mai multe