Alexandra Stan a primit o propunere indecentă din partea unui afacerist! Reacția dură a artistei

23 august 2022 14:07   Vedete românești

Alexandra Stan primește nenumărate mesaje, scrise pe un ton admirativ, de la bărbați, însă unul dintre acestea a reușit să o enerveze pe artistă.

Alexandra Stan este apreciată de toți bărbații, iar unii dintre ei îi trimit mesaje cât mai îndrăznețe. Astfel, Alexandra a postat pe Instagram un mesaj primit de la un om de afaceri, care i-a spus că este căsătorit, are o situație financiară bună și i-ar face plăcere să vorbească mai multe, dar totul să fie cât se poate de discret.

Citește și: Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul alături de care s-a afișat pe Instagram 

,,Hai să începem cu dreptul, eu sunt Alex, 38 ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de Nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor. Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și continuăm acolo”, a spus afaceristul în mesaj.

Care a fost reacția Alexandrei Stan

Alexandra Stan nu a stat pe gânduri și a vorbit despre acest subiect, spunând că este penibil și ar trebui să se bucure că nu i-a făcut public și numele, pentru a ști soția lui ce mesaje trimite bărbatul.

Vezi și: Alexandra Stan, intrare ca la Hollywood! Ținuta face toți banii 

,,Eu înțeleg, sunt sexy, îți place de mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară, dar să îmi spui că ești puțin căsătorit și ai tu companie de transporturi în Nordul capitalei, unde și locuiești...Nu îți e rușine? Să zică mulțumesc că nu am pus contul lui acolo să vadă nevasta lui. Așa ar trebui să fac...Femeia e acasă, poate are și copii”, a spus Alexandra Stan.

Artista și-a întrebat fanii cum ar trebui să procedeze, iar aceștia au sfătuit-o să facă public numele bărbatului. Alexandra Stan le-a respectat decizia și a publicat conversația în care numele bărbatului putea fi văzut.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe