Anamaria Prodan, apariţie superbă în plin divorţ. Rochia aleasă i-a venit ca turnată

20 decembrie 2021 19:52   Vedete românești

Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine, în plin divorţ: a avut o apariţie de milioane la o gală, organizată luni (20 decembrie), în Bucureşti. Într-o ţinută neagră care i-a venit ca turnată şi cu un zâmbet impecabil, Anamaria a acaparat toate privirile. 

Luni seara, lumea bună a showbiz-ului s-a adunat la gala "iSucces", organizată în Bucureşti. De la eveniment nu putea lipsi Anamaria Prodan, care a avut o apariţie ca scoasă din cutie.

Într-o rochie neagră, lungă şi mulată pe corp, cu un sacou scurt în talie, tot negru, Anamaria şi-a pus în evidenţă formele perfecte. A ales să îşi prindă părul într-un coc şi să accesorizeze întreaga ţinută cu un colier argintiu pe gât, care i-a venit ca turnat. 

Cu zâmbetul pe buze, Anamaria a atras toate privirile pe covorul roşu de la evenimentul cu ştaif din Capitală. 

Anamaria Prodan, petrecere luxoasă în Dubai

Dovadă că Anamaria nu e genul care să se lase doborâtă de necazuri e şi petrecerea luxoasă de ziua ei, din Dubai. Înconjurată de prieteni, cu tort şi şampanie scumpe, agentul FIFA a aniversat 49 de ani. 

"Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că prietenii i-au organizat o petrecere-surpriză pe placul său

Anamaria Prodan, plângere penală împotriva lui ReghecampF

Anamaria Prodan este în mijlocul unui divorţ cu scandal de Laurenţiu Reghecampf. Ea a depus şi o plângere penală, la Judecătoria Buftea, pentru încălcarea vieții private, după ce mai multe fotografii intime au apărut pe internet fără acordul ei. Cererea sa a fost aprobată, iar instanța i-a comunicat că a fost deschis un dosar penal, trimis spre soluționare Poliției Snagov.

„Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de ‘bărbatul perfect’, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Mai multe