Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat? Impresara, lăsată cu ochii-n soare de bogătașul arab

22 august 2022 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a făcut mare vâlvă când a publicat primele imagini alături de iubitul arab ce i-a dăruit sexy-impresarei un inel cu diamante. Prodanca era mândră că, în plan amoros, a reușit în sfârșit să-i dea lui peste nas lui Reghe, cu noua ei «achiziție», însă se pare că situația nu este deloc ce pare a fi. 

 Tot internetul a vuit după ce Anamaria Prodan a fost văzută pentru prima dată, de la despărțirea de Reghe, în brațele unui bogătaș arab, un prolific chirurg estetician, pe nume Ibrahim Ashary, care a răsfățat-o cu cadouri de lux, inclusiv cu un inel cu diamante, absolut superb. 

Citește și: Imagini emoționante cu Anamaria Prodan când îi cerea bani mamei ei

Din păcate idila dintre Anamaria Prodan și misteriosul chirurg plastician, Ibrahim, este mult mai complicată decât s-ar crede, pentru că, surpriză, cel care i-a furat inima impresarei este...însurat. Ei bine, este adevărat! Anamariei Prodan i-a căzut cu tronc un bărbat căsătorit!

Nu rata nici: Anamaria Prodan, scăldată în diamante de iubitul arab! I-a dat inelul!

Ibrahim Ashary este un bărbat «la casa lui» și are deja o soție, iar ceea ce l-a dat de gol este pagina de social-media, unde a confirmat oficial că este însurat. După tot tam-tam-ul făcut de Anamaria Prodan, care a postat imagini cu iubitul arab și a dat de înțeles pe contul de socializare că Ibrahim i-a dăruit superbul inel cu diamante, bogătașul, sătul probabil de o astfel de expunere, a șters toate pozele cu impresara. 

Vezi și: Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

Reacția Anamariei Prodan cu privire la iubitul arab

Iată că Anamaria Prodan nu a  avut noroc nici de data aceasta în amor, căci iubitul arab Ibrahim Ashary a lăsat-o cu ochii-n soare. Contactată la momentul respectiv de Click!, Anamaria Prodan a refuzat să dea detalii despre partenerul ei, dar a declarat că trăiesc toți fericiți, complet detașați de episodul de tristă amintire «Reghe și amanta Corina Caciuc.»

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat, în exclusivitate Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe