#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, parada modei la Bellu. Cum au venit îmbrăcate la parastasul Ionelei Prodan

6 octombrie 2022 9:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Click! îți arată cum au venit îmbrăcate Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan. Paparazzi Click! au surprins-o pe impresară într-o ținută complet inedită.

În ziua în care regretata Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, la Cimitirul Bellu a fost organizat un parastas la mormântul interpretei de muzică tradițională.

Vezi și: Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Anamaria Prodan a vrut ca ziua de 6 octombrie să fie una cu adevărat memorabilă, în onoarea mamei sale. Tocmai din acest motiv, toate pregătirile pentru eveniment au fost gândite cu multă meticulozitate. În plus, e cunoscut faptul că impresara nu ține cont de bani atunci când vine vorba de persoanele apropiate. 

Nu rata: Anamaria Prodan, parastas cu cântec și sute de sarmale pentru Ionela Prodan

Pentru momentul special, Anamaria Prodan a ales o ținută neașteptată. Chiar dacă majoritatea celor prezenți au venit în negru, fosta soție a lui Reghe s-a prezentat într-un costum verde.

Cum au venit îmbrăcate Anamaria Prodan și fiica sa, Sarah, la parastasul Ionelei Prodan

Foarte interesant: Elena Merișoreanu, la parastasul faraonic al Ionelei Prodan: «O să-i cânt ceva sfâșietor!»

Chiar dacă s-a îmbracat într-o culoare veselă, Anamaria Prodan a avut sufletul plin de amărăciune la parastasul mamei sale. La un moment dat, agentul FIFA nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi la mormântul Ionelei Prodan.

Pe lângă tristețea acestei zile, nu trebuie uitat faptul că impresara a trecut prin multe „turbulențe” în această toamnă, totul culminând cu scandalul monstru de la Snagov, când Prodanca și Reghe s-au luat la bătaie pe stradă.

Vezi și: Anamaria Prodan, în haine de măicuță și cu un pumn de dolari în mână. Imaginea care i-a uimit pe fani

Impresara, care a trecut prin multe necazuri în ultima vreme, dedică această zi mamei sale, care s-a stins din viață în 2018. Interpretă de muzică populară s-a luptat până în ultima clipă cu o boală cruntă, fiind răpusă de un cancer pancreatic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe