Anda Adam, mesaj dur după valul de critici primit în urma parcării neregulamentare: «Oamenii sunt răuți»

9 februarie 2022 20:36   Vedete românești

Anda Adam a intrat din nou în atenția oamenilor legii. Dacă la începutul anului a fost implicată într-o altercație într-un hotel de la munte, iar ulterior a parcat neregulamentar la un mall din Cluj, de data aceasta o parcare pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități a adus-o în atenția polițiștilor.

Anda Adam nu a fost deranjată peste măsură de amenda pe care a primit-o pentru că a parcat pe locul destinat personelor cu dizabilități, ci de valul de comentarii răutăcioase pe care le-a primit, în urma evenimentului, pe pagina personală de Instagram. 

Deanjată de numărul ridicat de comentarii agresive, artista a decis să riposteze, în mediul online și le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critică. 

Aș vrea să nu mai văd atât de multe comentarii răutăcioase la adresa mea, articole în care sunt folosite niște titluri d-astea: «Aere de București».

Nu știu, văd foarte multe lucruri răutăcioase și nu prea înțeleg de ce, tocmai de aia mă și justific acum, nu pentru că ar trebui s-o fac, pentru că, așa cum am spus, dacă greșesc, plătesc cu o amendă, o fac pentru că oamenii sunt răuți și nu prea înțeleg de ce!”, a transmis artista, pe contul personal de Instagram. 

Anda Adam, amendată cu 290 de lei pentru o parcare neregulamentară 

Cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei pentru că a parcat vehiculul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, în ziua de 7 februarie. Artista și-a justificat gestul în fața oamenilor legii, menționând că se grăbea să își ducă fiica la școală și nu a ocupat respectivul loc pentru o perioadă lungă de timp. Polițiștii nu au fost convinși de povestea Andei, iar vedeta este obligată să achite suma menționată anterior. 

La începutul anului, Anda Adam a fost implicată într-o altercație cu o altă femeie, în timp ce se afla în vacanță la munte. Artista a povestit că a fost agresată de o turistă recalcitrantă, iar între ele a avut loc un schimb dur de replici. 

Anda Adam și Eudor Mohaci își deschid un club în Cluj-Napoca 

Relația dintre Anda Adam și iubitul clujean decurge cât se poate de bine, iar cei doi intenționeză să își deschidă un club în Cluj-Napoca. Bărbatul a cerut-o deja de soție, într-un peisaj de vis, în Capadocia, și și-a tatuat inițialele vedetei pe încheietura mâinii, semn că este extrem de îndrăgostit de frumoasa artistă. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Mai multe