Andra Măruță, gest de milioane pentru două tinere! Ce cadou le-a făcut artista: „Nu pot să cred așa ceva, plâng”

19 septembrie 2024 14:11   Vedete românești

Andra (38 de ani) și-a luat prin surprindere fanii după ce a făcut un gest de milioane pentru două tinere! Acestea, ambele fane ale Andrei, au făcut o provocare pe TikTok, iar printre comentarii s-a numărat și cel al artistei lor favorite!

Andra urmează să susțină un concert la Baia Mare chiar mâine, însă artista deja și-a ridicat în picioare fanii după ce a făcut un gest de milioane pe TikTok. Două tinere, ambele mari fane ale cântăreței, au făcut o provocare pe rețeaua de socializare, în care una dintre ele o întreabă pe cealaltă de câte like-uri are nevoie la postare pentru a o duce la concertul Andrei.

Iar niciuna dintre ele probabil că nu s-a așteptat ca printre comentarile lăsate de Internauți să se numere și cel al artistei! Mai ales atunci când aceasta le-a făcut un cadou de zile mari!

„Nu pot să cred așa ceva”

Indiferent de like-urile strânse, Andra le-a invitat pe cele două la concertul ei, gratuit. Iar acest cadou a emoționato până la lacrimi pe autoarea postării.

„Vreau să vă zic că nici nu contează câte like-uri face postarea, eu mă bucur mult că vă doriți să ajungeți la concert, așa că sunteți invitatele mele! Ne vedem acolo”, a scris Andra, la postarea făcută pe TikTok. Iar, desigur, autoarea postării a reacționat imediat.  

„Andra, te iubesc!!!!! Nu pot să cred așa ceva!!! Plâng!! Cel mai frumos cadou de ziua mea!”, a scris autoarea postării după ce a văzut comentariul Andrei.

Andra urmează să susțină un concert la Baia Mare

Chiar mâine, pe data de 20 septembrie, faimoasa artistă urmează să meargă la Baia Mare, pentru a susține un concert. Ea va cânta în fața publicului pe Bulevardul Unirii, de la ora 19:30. Iar pentru fanii Andrei, aceasta este ultima șansă de a-și vedea artista faovirtă live, în perioada următoare.

Următorul concert pe care îl va susține Andra va avea loc de abia pe 8 decembrie, la Bacău. Apoi, ea va mai urca pe scenă și pe 14 decembrie, la Cluj-Napoca, iar câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie, va cânta și la București.

Mai multe