Andreea Bălan, escapadă romantică cu iubitul tinerel. Ce destinație au ales cei doi porumbei

3 august 2023 11:18   Vedete românești

Cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) duce o viață frumoasă, plină de călătorii, lângă iubitul său mai tânăr, jucătorul de tenis român Victor Cornea (29 de ani).

După ce au fost, recent, împreună în Suedia, artista și Victor Cornea au ajuns zilele trecute în Austria, la Kitzbuhel, acolo unde jucătorul de tenis român a fost la primul tur al turneului ATP de dublu pe zgură, iar în urma prestației sale a fost, din păcate, eliminat.

O ține numai în plimbări

Andreea Bălan se plimbă mult de când este iubita lui Victor Cornea și se bucură de fiecare moment petrecut lângă tenisman. Nici bine nu au ajuns la hotelul din Kitzbuhel, că artista s-a și filmat făcând turul camerei care are o priveliște de vis. După ce a venit de pe terasă, Andreea s-a aruncat bucuroasă în patul generos din camera de hotel, postând mai apoi o imagine din baie, de unde i se vedeau picioarele din jacuzzi. A coborât apoi la piscină hotelului pentru o sesiune de fotografii, numai bune de pus pe Instagram, și s-a răsfățat cu delicatese culinare.

Cântăreței pare să îi priască din plin povestea de dragoste cu Victor Cornea  care durează deja de două luni, și nu ratează niciun moment în care să se fotografieze extrem de fericită lângă acesta. Se pare că amândoi își trăiesc mai mult relația în deplasările din turneele jucătorului de tenis, care și el radiază în preajma frumoasei sale iubite.

Și-a lăsat fetele în grija mamei sale

Multe dintre postările din vacanța vedetei au comentarii pozitive, însă unul dintre internauți a certat-o pe Andreea Bălan:  „Ai uitat de copii repede. Erai invidioasă pe Burcea că era fericit și-l terminai cu fetele. Acum ai uitat de ele…”,  i-a spus acesta cântăreței. Apoi altcineva a întrebat-o cum se împarte între copii și viața de cuplu, iar artista a răspuns prompt: „Foarte bine! Mă ajută mama și au fost plecate în vacanță”.

Adoră plimbările în natură

Andreea Bălan este îndrăgostită și de plimbările în aer liber, în natură, și a povestit că asta se datorează maturității sale emoționale și a trezirii spirituale. 

Odată cu maturizarea mea emoțională și cu trezirea spirituală, am început să ador plimbările în natură, să meditez și să simt pământul cu tălpile goale. Așa mă încarc și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate din viața mea”, a mărturisit vedeta.

Mai multe