Andreea Berecleanu, în doliu! Prezentatoarea TV a pierdut o persoană dragă sufletului ei: „I-am mulțumit!”

2 mai 2023 6:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doliu în viața Andreei Berecleanu! Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din televiziunea românească a pierdut o persoană dragă sufletului ei. Aceasta a făcut nefericitul anunț prin intermediul unei postări pe Facebook. 

Bunica Andreei Berecleanu s-a stins din viață. Prezentatoare știrilor traversează un moment dificil din viața ei, și a împărtășit în mediul online câteva gânduri și sentimente care o macină acum, în urma pierderii bunicii sale. 

Andreea Berecleanu: „Dumnezeu s-o primească la El” 

Deși vedeta de televiziune a rămas fără o persoană dragă, mereu își va aminti de moștenirea spirituală pe care bunica sa a lăsat-o familiei. De asemenea, dragostea necondiționată, valorile și curajul de care a dat dovadă de-a lungul timpului vor rămâne în memoria Andreei Berecleanu. 

,,Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. ♥️Dumnezeu s-o primească la El! 🙏🏻”, a fost mesajul postat pe Facebook de Andreea Berecleanu, alături de câteva fotografii cu bunica ei.  

,,A fost o doamnă foarte frumoasă” 

Comunitatea de oameni care o urmăresc pe Andreea Berecleanu în mediul online este destul de numeroasă. Astfel că, internauții, și-au exprimat părerea de rău referitor la perioada pe care o traversează aceasta prin intermediul comentariilor. Oamenii nu au putut să nu remarce frumusețea bunicii sale, dar și asemănarea izbitoare dintre cele două. 

,,Condoleanțe, somn lin bunicii dragi!”, ,,Dumnezeu s-o poarte în paza Lui cu pace și lumină veșnică! Drum lin sufletului spre Raiul cerului! Sincere condoleanțe! 🌼🌿🙏☦️🕯️”, ,,A fost o doamnă foarte frumoasă, conform ultimei fotografii”, ,,Avea aceeași frumusețe aristocratică pe care o aveți și dumneavoastra! Cât de mult îi semănați!”, ,,Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Condoleanțe familiei!”, au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Mai multe