Andreea Mantea și problema de sănătate care a umplut-o de erupții: «Nu sunt coșuri, sunt bube»

11 aprilie 2022 5:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea (35 de ani) este ca o carte deschisă pentru fanii ei. Le spune acestora, pe Instagram, tot ce pățește, simte și trăiește. Recent, vedeta a vorbit despre chinurile prin care a trecut ca să slăbească, dar și despre niște probleme de sănătate care îi dau bătăi de cap.

Prezentatoarea show-ul “Casa iubirii”, de la Kanal D, a explicat ce sunt, de fapt, bubele pe care le vedem uneori pe fața sau pe corpul ei. Nu, nu sunt coșuri, dar cu siguranță Andreea n-ar fi avut nici o reținere să ne povestească dacă s-ar fi confruntat, într-adevăr, cu acnee

Andreea Mantea: "Am și pe spate, și pe mâini"

Aceste erupții sunt rezultatul unor alergii puternice, pe care Andreea le cam neglijează. "Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez", povestește bruneta.

"Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete. Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton”, a declarat Andreea Mantea pentru CIAO.RO.  

Citește și: Boala gravă de care suferă Andreea Mantea: «Iau 10 pastile pe zi până la sfârșitul vieții»

Andreea Mantea, tratament agresiv pentru alergii

Pentru aceste alergii, care pot deveni periculoase dacă nu sunt stopate, vedeta ia un tratament complex, care include 10 pastile pe zi. A spus-o chiar ea, pe Instagram.

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea.

Prezentatoarea de la Kanal D are mereu cu ea un stilou de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, să îi administreze doza, în caz de urgențe. În cele mai grave situații, după contactul cu substanța alergică, corpul poate intra în șoc anafilactic, aceasta fiind o reactie severă, care poate pune în pericol viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe