Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: «I-am prins asupra faptului»

7 aprilie 2022 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea a fost invitată la podcastul Momentul Adevărului, unde a răspuns sincer la întrebările despre viața personală și a dezvăluit că i-a prins pe unii dintre foștii parteneri că o înșelau.

Andreea Mantea nu se teme să spună adevărul, iar acest fapt a dovedit-o chiar în cadrul podcastului «Momentul Adevărului», unde a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața ei personală. 

Prezentatoarea TV nu prea avut noroc în dragoste, iar vedeta a recuoscut că într-adevăr a fost înșelată de doi dintre fosștii ei iubiți. Mantea chiar a dat detalii despre cum a aflat că partenerii ei etau infideli. 

Citește și Andreea Mantea a mărturisit că i s-au scurs ochii după iubitul unei prietene «Mamă, ce mișto e!»

Andreea nu s-a sfiit să dezvăluie că pe unul dintre ei chiar l-a prins asupra faptului, adică în timp ce era în tandrețuri cu o altă domnișoară. Bruneta a menționat apoi că și-a dat seama că este înșelată de un alt partener, după ce i-a verificat telefonul și a văzut că avea conversații inadecvate cu o femeie misterioasă. 

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după...și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea. 

Andreea Mantea a mărturisit că nu concepe să ierte un bărbat care a o înșeală și consideră că nici măcra nu are rost săîntrebe un partener de ce a înșelat-o. Vedeta a mai precizat că un singur bărbat dorit să rămână chiar dacă a înșelat-o, însă Mantea nici nu a vrut să audă de așa ceva. 

,,A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea. 

Andreea Mantea a fost bătută când era însărcinată

Andreea Mantea și-a început cariera la matinalul ,,Neața cu Răzvan și Dani" și s-a dezvoltat profesional la Kanal D, unde a prezentat emsiuni de matrimoniale. În prezent, Mantea a revenit pe micile ecrane cu show-ul «Casa Iubirii», care este așteptat cu entuziam de către fani. 

Citește și Andreea Mantea și motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. Din păcate, asta a drama tuturor femeilor

În plan personal, frumoasa brunetă a avut o relație mediatizată cu luptătorul Cătălin Mitrea care, din poăcate s-a sfârșit foarte dramatic. Mantea l-a acuzat pe fostul partener, Cătălin Mitrea, că a bătut-o, însă acesta a negat tot. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost agresată fizic chiar în perioada câțnd era însărcinată, dar a refuzat să depună plângere penală, din cauză că era vorba de tatăl copilului ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe