Andreea Popescu s-a operat la față! „A fost tare greu, am trecut prin zeci de intervenții și niciuna nu a fost extrem de reușită”

22 septembrie 2023 14:30   Vedete românești

Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a apelat miercuri la noi intervenții estetice și s-a operat la față. De mică a avut de suferit în urma unor mușcături de cățel, pe când avea 3 ani, și de atunci a trecut prin mai multe intervenții, dar nu a fost mulțumită de rezultat.

Nu îi place să vorbească despre asta însă acum, dar Andreea a decis că e momentul să se opereze din nou. A făcut-o miercuri și este acasă, acolo unde se tratează acum, fiind înconjurată cu multă dragoste de soțul ei și cei trei copii ai săi.

 „Când aveam 3 ani, un câine maidanez m-a mușcat atât de tare, destul de grav, încât  era să mor. Dar nu am murit pentru că probabil Dumnezeu a avut și el un plan. A fost un moment foarte greu pentru familia mea în anul 1987. Așa rău eram mușcată și atât de mică eram încât operația a fost făcută pe viu, fără anestezie.

Eram mică și cuminte, nu spuneam nimic,  nu plângeam, am stat cuminte cât m-a cusut Am fost la 3 spitale până m-au primit, le era frică că am să mor pe masa de operație. A fost tare greu, am trecut prin zeci de intervenții și niciuna nu a fost extrem de reușită. Acum am ajuns la doamna doctor Elena Martin care a avut o altfel de abordare, a zis să încercăm să facem cu laser și să nu mai tăiem încă o dată și să coasem. S-au mai făcut și alte proceduri la față, despre care o să vă povestesc, liponanofiling în zona feței, CO2 (laser) și Morpheus.

În 3 săptămâni mi-a spus doamna doctor că se vor vedea rezultatele finale, după care vom mai face o altă intervenție la o lună distanță dar cu anestezie locală. Fetelor, eu despre lucrul acesta nu vorbesc niciodată pentru că nu este confortabil pentru mine, dar o fac pentru că știu că unele fete au nevoie. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și pentru toate mesajele frumoase!”, a povestit Andreea Popescu despre emoțiile prin care a trecut la mijlocul acestei săptămâni.

Pentru că obrazul drept este mai umflat și nu este egal cu cel stâng, Andreea Popescu a fost mereu întrebată dacă are măseaua umflată. Fosta dansatoare a Deliei, acum femeie de afaceri, își dorește să rezolve probleme estetice și să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei.

În momentul în care m-a mușcat cățelul pe partea dreapta obrazul nu era egal, acum câțiva ani am fost în Franța, mi-am umplut zona în care nu exista grăsime, bineînțeles,  grăsimea a migrat, nu a rămas acolo și cumva toată lumea mă întreabă dacă am măseaua umflată. Și probabil multe dintre voi ați observat! De data aceasta se elimină această grăsime și se umple într-un mod egal și să sperăm că rămâne acolo și nu mai migrează”, a mai spus Andreea Popescu, care speră că este acum pe drumul cel bun cu intervențiile estetice pentru care a optat.

Mai multe