Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a căzut în depresie: „Făceam tot..”

28 aprilie 2023 8:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Raicu este invitata ediției de duminică, 30 aprilie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:30, la Kanal D. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns să se lupte cu o boală cruntă, depresia.

„De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, „Cât timp ați fost <sclava> photoshop-ului?”, „Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”, Cum v-a afectat faptul că tata v-a umilit?”, Cât de des v-ați folosit de lacrimi?”, Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?” , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Andreea Raicu va trebui să răspundă, în ediția de duminică, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adreea Raicu: „Făceam tot felul de lucruri să nu îi pierd pe ceilalți"

Întrebată de Denise Rifai:De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, Andreea Raicu a făcut o mărturisire grea: „Făceam tot felul de lucruri, ca să nu îi pierd pe ceilalți, să nu pierd jobul, dar m-a făcut să mă pierd pe mine".

„Cumpăram tot ce vedeam în fața ochilor”

Prezentatoarea a întrebat-o pe vedetă și „Cât timp ați fost sclava photoshop-ului?"
Andreea Raicu a povestit că, într-o anumită perioadă a vieții sale, un coleg de-al său îi modifica excesiv de mult pozele în Photoshop.

O altă întrebare grea, la care vedeta a răspuns fără să ezite, este și Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”. Raicu a recunoscut că achiziționa tot ce vedea în fața ochilor. „Îmi aduc aminte că, într-un sezon, am cumpărat o pereche de pantofi roșii și la finalul sezonului am achiziționat aceeași pereche de pantofi, pentru că nu mai țineam minte că i-am cumpărat".

La întrebarea moderatoarei: Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, vedeta a vorbit de relațiile pe care le-a avut. „Toate relațiile mele până la 40-42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate".

Mai multe