Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Un incendiu mistuitor a întrerupt evenimentul

14 mai 2022 16:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

În familia lui Cabral este motiv de sărbătoare azi, căci el și soția sa, Andreea Ibacka, și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago. Nașii de botez au fost chiar Răzvan și Irina Fodor, prieteni apropiați ai soților Ibacka.

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago, care a venit pe lume la sfârșitul anului trecut. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au avut parte de o zi extraordinar de specială, pentru care s-au pregătit dinainte, astfel încât totul să iasă absolut perfect pentru celebrarea botezului lui Tiago. 

Citește și Hopa! Ibacka și decolteul generos de la sală! Andreea e mai slabă ca oricând

Evenimentul a avut loc la o biserică din centrul Capitalei, iar Cabral și Andreea Ibacka i-au rugat pe Răzvan și Irina Fodor să fie nașii de botez ai fiului lor, Tiago, rugăminte pe care aceștia au acceptat-o cu drag. 

Andreea Ibacka a arătat ca o adevărată zână la botezul fiului ei. Mama lui Tiago a purtat o rochie vaporoasă de culoare bleu, care-i scotea în evidență ochii albaștri și se potrivea cu look-ul ei radios.

Fericiții părinți, Cabral și Andreea, au organizat petrecerea de botez în cel mai select loc din Capitală. Andreea Ibacka, o mare pasioantă de lifestyle, a împărtășit urmăritorilor ei, pe Instagram, câteva imagini cu delicatesele rezervate oaspeților. 

Un incendiu a izbucnit în timpul petrecerii de botez

Petrecerea de botez a micuțului Tiago a continuat la reședința lui Cabral și a Andreei Ibacka, însă fericitul moment a fost întrerupt de un incendiu, care a avut loc chiar la casa vecină. Flăcările au cuprins clădirea, aflată la doar câțiva metri de locuința lui Cabral, unde se celebra botezul lui Tiago.

Prezentatorul TV a postat pe Instagram imagini de la dramaticul incident. În clip se poate auzi cum Cabral încearcă să calmeze spiritele și anunță: ,,Pompierii sunt pe drum!"

Se pare că incendiul nu a făcut victime, deși casa vecină a fost serios afectată de flăcări.

Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea, ca într-o scenă de film

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 13 ani. Vedeta TV și frumoasa actriță s-au căsătorit în 2011, iar împreună au doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un fiu, Tiago. 

Citește și Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după nașterea celui de-al doilea copil

Cabral și Andreea s-au cunoscut de fapt în 2007, pe platourile de filmare al serialului Inimă de Țigan. Cabral tocmai divorțase de prima lui soție, Luana Ibacka, alături de care a avut-o fiică, Inoke. 

Cererea de căsătorie a venit după trei ani de relație, iar Cabral a plănuit un moment ca-n filme, fără ca actrița să bănuiască nimic. Prezentatorul TV a cerut-o de soție pe Andreea chiar în platoul emisiunii ,,Poveștirile de noapte".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe