Andreea Tonciu, petrecere de pomină, cu dans și băutură, alături de Otilia Bilionera. Cum chefuit bruneta de ziua ei

12 mai 2022 17:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a chefuit după pofta inimii de ziua ei și a avut alături cele mai dragi persoane, printre care se numără mama acesteia, dar și Otilia Bilionera, fosta concurentă de la Survivor.

Andreea Tonciu a împlinit 36 de ani, iar bruneta nu a ezitat să dea o mare petrecere, într-un local din Capitală, unde a invitat-o pe mama ei și pe cele mai bune prietene, printre care se numără și fosta concurentă Survivor, Otilia Bilionera. 

În ciuda problemelor de familie cu care s-a confruntat în ultima vreme bruneta, ea a decis să lase tristețea la o parte și să-și serbeze ziua de naștere cu un chef de pomină, ce a inclus băutură, mâncăruri alese și dans pe ritmuri orientale. 

Mama Andreei Tonciu, invitata de onoare

Andreea Tonciu se confruntă cu divorțul părinților ei, asta după ce mama vedetei a fost înșelată cu menajera. Bruneta nu a dorit ca această dramă să-i strice ziua de naștere, așa că a dat o petrecere unde invitata de onoare a fost chiar mama ei, căreia a dorit să-i aducă un zâmbet pe buze, după cele întâmplate. 

Citește și Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei, la TV: «Sunt dărâmată psihic»

Petrecerea Andreei Tonciu a fost de-a dreptul incendiară. Evenimentul a avut loc la un restaurant de fițe din centrul Bucureștiului. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe clipuri de la marele chef, unde atmosfera a fost de-a dreptul superbă. Otilia Bilionera, deși mai rezervată decât buna ei prietenă, a apreciat din plin evenimentul. 

Vedeta a avut parte de un moment extraordinar de special atunci când tortul sărbătoritei a fost adus în acordurile unei trupe live. 

Andreea Tonciu s-a dezlănțuit total pe ritmurile muzicii orientale și a dansat provocator, oferind tuturor celor prezenți în local un show de neuitat. 

Bruneta a renunțat la inhibiții, s-a distrat pe cinste cu prietenii ei, a râs și s-a simțit bine alături de cei dragi. 

Citește și Exclusiv! Andreea Tonciu dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România: „N-aș mai repeta niciodată această experiență”

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe