Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu Ștefania, colega de la Antena Stars!

23 mai 2022 14:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși în urmă cu doar câteva luni se specula că între el și fosta soție, Antonia, s-ar fi reaprins scânteile dragostei, iată că Andrei Ștefănescu are în prezent o nouă parteneră. Prezentatorul TV a confirmat relația cu Ștefania, colega lui de la Antena Stars!

Cine a zis că nu îți poți găsi dragostea și la locul de muncă?! Lui Andrei Ștefănescu i s-au aprins călcâiele după colega lui de la Antena Stars, Ștefania Ducă, și nici ea nu a rămas indiferentă. Pe lângă carieră, ambii având aceeași meserie, se pare că cei doi au găsit și multe alte puncte în comun, astfel că s-au apropiat tot mai mult.

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu noua iubită!

La început părea o relație amicală, deși în presă s-a vehiculat recent că între cei doi prezentatori ar putea fi ceva mai mult. În prezent însă, nu mai e loc de dubii, având în vedere că însuși Andrei Ștefănescu a confirmat noua relație! Acesta a explicat că povestea lor ar fi început deja de ceva vreme, iar de curând cei doi au fost surprinși împreună și la mare.

Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar.”, a spus Andrei Ștefănescu, pentru Fanatik, despre relația pe care o are cu Ștefania Ducă, prezentatoarea emisiunii „Vedetop” de la Antena Stars.

Citește și: Andrei Ștefănescu a renunțat la mașina de fițe! Cu ce se deplaseză la locul de muncă

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă s-au distrat la mare

Andrei Ștefănescu și iubita lui au petrecut câteva zile la mare, unde au sărbătorit ziua de naștere a Ștefaniei, care a împlinit 33 de ani. Cuplul nu s-a ferit nici de postările pe rețelele de socializare. „Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna”, a fost mesajul prezentatoarei de la Antena Stars pentru partenerul ei. 

Amintim că Ștefania a avut o relație de lungă durată cu cântărețul F. Charm. Cei doi se pregăteau chiar și de nuntă, luându-și admiratorii prin surprindere atunci când au anunțat despărțirea.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în 2020

La rândul său, Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, femeia care i-a dăruit și un copil, un băiețel pe nume Ayan. Între cei doi n-a fost să fie însă în cele din urmă, aceștia divorțând în 2020, după 7 ani de relație și un an de când s-au căsătorit civil. Ulterior, foștii parteneri au mai fost surprinși împreună, alimentând atunci zvonurile unei posibile împăcări. În trecut, prezentatorul a mai avut un mariaj și cu Sylvia.

Vezi aici detalii: Dovada că Andrei Ștefănescu și Antonia formează din nou un cuplu. Cum fost surprins solistul în miez de noapte

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe