Andrei Ștefănescu a renunțat la mașina de fițe! Cu ce se deplaseză la locul de muncă

Deși cel mai probabil câștigă bani buni din televiziune, Andrei Ștefănescu a fost surprins recent în oraș la bordul unei mașini deloc pretențioase, în timp ce se îndrepta către filmări. De asemenea, un alt detaliu interesant ne-a atras atenția. Iată imaginile!

1 andrei stefanescu coronavirus jpg jpeg
Andrei Ștefănescu a renunțat la mașina de fițe Foto: Arhivă

Andrei Ștefănescu a participat la numeroase emisiuni TV, aflându-se și în postura de concurent, dar și de prezentator. În cel mai nou proiect al său, acesta prezintă „Prețul cel bun”, alături de Liviu Vârciu, la Antena 1.

Andrei Ștefănescu a renunțat la mașina de fițe

Paparazzii Click! l-au surprins recent pe Ștefănescu în timp ce se îndrepta către studiourile Antenei, la filmări, într-un alt autoturism decât cel cu care ne-a obișnuit. Se pare că Andrei Ștefănescu a renunțat la celebrul lui Range Rover, pentru o achiziție neașteptată, luată la mâna a doua.

Cel mai probabil, prezentatorul nu vrea să își „strice” bijuteria pe patru roți în traficul din București, așa că a apelat la o alternativă, un model de BMW destul de vechi, ce nu costă mai mult de 6000-7000 de euro.

Citește și: Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

Andrei Ștefănescu a fost reperat în trafic de către paparazzii Click! la volanul BMW-ului recent achiziționat, în timp ce se îndrepta către filmări. Odată coborât din vehicul, acesta a atras din nou atenția cu troler-ul pe care îl purta după el, Andrei venind de acasă cu lucrurile de care are nevoie pentru ziua de muncă, inclusiv pachețel de mâncare!

Andrei Ștefănescu nu duce lipsă de admiratoare

Colegul lui Liviu Vârciu nu duce însă lipsă de admiratoare, chiar dacă acum nu mai coboară din Range Rover atunci când vine la lucru. O fană de-a sa și-a făcut apariția chiar în momentul în care acesta se afla în parcarea studio-ului, cerându-i acestuia să facă o poză împreună sau să îi ofere un autograf.

Citește și: Dovada că Andrei Ștefănescu și Antonia formează din nou un cuplu. Cum fost surprins solistul în miez de noapte

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar