Dovada că Andrei Ștefănescu și Antonia formează din nou un cuplu. Cum fost surprins solistul în miez de noapte

Ultima actualizare:

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în anul 2020, după șapte ani de căsătorie și doar unul de mariaj. După despărțire, Andrei ar fi avut o relație de scurtă durată cu o colegă din trustul pentru care lucrează, în timp ce Antonia a format un cuplu împreună cu nepotul lui Joshua Castellano, Enzo. Se pare totuși că începutul anului 2022 i-a surprins împreună, iar cei doi foști soți au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste. 

Andrei Ștefănescu și Antonia
Andrei Ștefănescu și Antonia

În anul 2020, la doar un an după ce se căsătoriseră civil, Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat. În urma procesului de partaj, fosta soție a lui Andrei a continuat să locuiască în casa în care au trăit împreună. S-a afișat alături de Enzo, nepotul lui Joshua Castellano și în 2021 declara că este fericită alături de fostul concurent de la "Chefi la cuțite". 

În ultima perioadă au ciurculat însă zvonuri potrivit cărora, Andrei și Antonia au decis să acorde încă o șansă poveștii lor, iar fostul iubit al Antoniei a discutat despre despărțirea de fosta soție a memebrului formației Alb Negru. Prezentatorul nu a confirmat în mod oficial relația până la momentul actual, însă imaginile surprinse de fotoreporterii Cancan demonstrează că solistul a înnoptat recent la Antonia. 

Sâmbătă, Andrei Ștefănescu a vizitat-o pe Antonia. Solistul și-a parcat mașina în jurul orei 22 în fața blocului și a urcat la apartamentul în care a locuit cu Antonia în perioada căsătoriei. În jurul orei trei noaptea, mașina încă se afla parcată acolo, iar luminile din apartament erau stinse, conform Cancan. Solistul ar fi părăsit aprtamentul în zorii zilei. 

Recent, Enzo, fostul iubit al Antoniei, a vorbit despre despărțire.  “A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește!Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a fost declarația pe care a oferit-o Enzo. 

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit în anul 2017

Andrei Ștefănescu și Antonia au fost împreună pentru șapte ani, iar în anul 2017 au devenit părinții unui băiețel. S-au căsătorit în anul 2019, iar copilul lor a fost prezent la ceremonie. În 2020, au decis să divorțeze, iar cel care a confirmat separarea de la acea vreme a fost solistul.

Antonia a refuzat să vorbească public despre motivele divorțului, iar la scurt timp pe pagina sa de Instagram au apărut fotografii în care se afla alături de nepotuli lui Joshua Castellano.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net