Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

Andrei Ștefănescu și Sylvia, la cununia lor civilă din 2009
Andrei Ștefănescu și Sylvia, la cununia lor civilă din 2009

Andrei Ștefănescu și partenera lui, Antonia, s-au alăturat seriei divorțurilor din showbiz-ul românesc, după ce au decis să pornească pe căi separate. Acesta nu este însă primul divorț al cântărețului.

Deși membrul trupei „Alb Negru” a tras mereu pentru familie, participând la tot felul de emisiuni TV în ultima vreme, cum ar fi „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, iată că ghinionul în dragoste l-a urmărit și în acest mariaj.

La doar un an de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și la șapte ani de când sunt împreună, Andrei Ștăfănescu (43) și soția lui, Antonia, au decis să se despartă.

Din mesajul publicat de Ștefănescu pe contul său de socializare reiese faptul că aceștia deja au divorțat la notar pe cale amiabilă, decizia de a se separa fiind luată în vara care tocmai a trecut.

Deși el și partenera lui au fost mereu discreți în privința vieții lor personale, se pare că prezentatorul a simțit nevoia să ofere publicului său câteva detalii despre separare. Antonia l-a adus pe lume pe băiețelul său și al prezentatorului Andrei Ștefănescu la începutul anului 2017.

Andrei Ștefănescu și Antonia au împreună un băiețel
Andrei Ștefănescu și Antonia au împreună un băiețel

„În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. (..) Amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum”, este doar o parte din mesjaul lui Andrei Ștefănescu, publicat în mediul online. 

Andrei Ștefănescu, divorț de Sylvia din cauza infidelității ei

Deși de această dată motivele care au dus la divorț sunt necunoscute, în mariajul trecut, cel cu cântăreața Sylvia, Andrei Ștefănescu a fost nevoit să semneze actele de divorț după ce a aflat că partenera lui de atunci l-a înșelat. Acesta a angajat un detectiv să o urmărească.


    Andrei Ștefănescu și Sylvia, la cununia lor civilă din 2009Foto: Arhivă personală
Andrei Ștefănescu și Sylvia, la cununia lor civilă din 2009Foto: Arhivă personală

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special.

Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte.Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", spunea Andrei la vremea respectivă, în 2012, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV. El și Sylvia au făcut cununia civilă în 2009, însă se pare că artista a avut ulterior alte planuri pentru viața sa amoroasă.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg