Andrei de la «Alb-Negru» şi Sylvia divorţează. Cântăreaţa l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani - FOTO / VIDEO

image
Sylvia şi soţul său au fost căsătoriţi trei ani

Şoc în lumea mondenă! După ce în urmă cu două zile Click! a anunţat în exclusivitate divorţul dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu, un alt cuplu celebru din showbiz le-a urmat exemplul.Cântăreanţa Sylvia şi componentul formaţiei Alb-Negru, Andrei Ştefănescu, divorţează după trei în care au fost căsătoriţi şi (credeam noi) fericiţi.

Chiar dacă în trecut spunea că nu are nici o problemă cu întâmplarea, se pare că motivul este poza pe care presa a descoperit-o în urmă cu câteva luni, fotografie în care artista apare goală. "Opera de artă" a fost realizată de profesorul de georgrafie din liceu al Sylviei.

Tot potrivit emisiunii de la Kanal D, se pare că artistul s-ar fi mutat din casa unde locuiau înpreună urmă cu câteva zile. Contactat de realizatorii aceleiaşi emisiuni, Mihnea Ionescu, profesorul de georgrafie, s-a arătat foarte şocat de această veste. "Nu este problema mea. Nu are cum să fie acesta motivul. În fond sunt doi oameni maturi. Dar, sincer vă spun că îmi pare rău!", a spus acesta la Kanal D.

Dj Rhynno, colegul artistei este şocat de schimbarea drastică din viaţa artistei. "Doar m-a sunat să îmi zică faptul că va divorţa. Nu ştiu absolut nimic despre motive sau de ce s-a întamplat acest lucru. Mi-a spus că o să îşi închidă telefonul", a spus acesta la Kanal D.

Andrei Ştefănescu, înşelat de Sylvia cu un tânăr de 20 de ani

Cântăreţul Andrei Ştefănescu, de la trupa Alb Negru, a mărturisit că va divorţa de soţia sa, Sylvia, după ce a descoperit că ea l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV.

El este cel cu care l-a înşelat Sylvia pe Andrei!

Sylvia a filmat anul trecut, în timpul verii, videoclipul piesei "Feel in love", în care a apărut şi tânărul cu care cântăreaţa şi-a înşelat soţul. Iulian, supranumit şi Baptiste Giabiconi de România, a mângâiat-o şi a sărutat-o pe nisipul fierbinte, în valurile mării şi pe o plajă pustie, conform scenariului. Numai că viaţa a "bătut" filmul.

simeon stalpnicul png

"Am filmat în jur de 20 de ore pe o plajă pustie de la malul mării, dar şi prin pustietăţi prin Călăraşi. Am vrut cel mai bun gagic şi l-am găsit", a declarat Sylvia pentru Click! la vremea respectivă.

simeon stalpnicul png

Sylvia a pozat sexy pentru Andrei

Click! v-a prezentat în urmă cu un an şi jumătate fotografii incendiare cu Sylvia, care şi-a arătat tatuajul inghinal făcut pentru soţul ei. Pozele erau destinate lui Andrei, iar publicarea lor i-a luat prin surprindere.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Andrei de la Alb Negru: «Sylvia s-a întâlnit cu amantul în casa părinţilor ei»

Soţul Silviei, despre fotografia cu ea goală: «Asta nu schimbă cu nimic situaţia dintre noi»

Sylvia: „Nu mi se văd sânii în pozele apărute cu mine". Imaginile o contrazic

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg