Anunțul neașteptat făcut de Cristina Șișcanu după 12 ani de căsnicie: „Începe să mă sperie”

30 ianuarie 2024 7:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, un cuplu apreciat din showbiz, au surprins fanii cu un anunț neașteptat după ce au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Vedeta a făcut publice gândurile sale într-un mod sincer și emoționant, dezvăluind o temere care a început să o frământe din ce în ce mai mult.

Cei doi parteneri, care și-au consolidat relația în decursul anilor, au trecut prin numeroase încercări și au format o familie frumoasă, inclusiv cu cei doi copii ai lui Mădălin dintr-o căsătorie anterioară și cu fetița lor, Petra. Cu toate acestea, recent, Cristina Șișcanu a împărtășit o latură mai intimă a vieții sale, exprimându-și temerile legate de trecerea timpului și de îmbătrânire.

Ce o preocupă obsesiv pe Cristina Șișcanu

În vârstă de 39 de ani, Cristina Șișcanu a dezvăluit că o preocupă obsesiv ideea trecerii ireversibile a timpului și îmbătrânirii. Cu toate că arată excelent, vedeta a mărturisit că această conștientizare începe să o sperie serios. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a împărtășit gândurile sale sincere cu privire la această temere.

Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta", a mărturisit Cristina. Cu un ton sincer și vulnerabil, ea a subliniat că, deși oamenii își doresc să facă multe lucruri și să se bucure de viață, trecerea timpului este o problemă cu care fiecare individ se confruntă și că nu există încă soluții la această dilemă.

Priorități clare

În ciuda temerilor sale, Cristina Șișcanu a decis să-și prioritizeze familia în fața tuturor. Ea și-a exprimat hotărârea de a acorda atenție deplină soțului și copiilor săi, alegând să se concentreze pe această unitate familială în ciuda provocărilor și a unor situații dificile. Vedeta a vorbit deschis despre starea sa sufletească, recunoscând că anumite aspecte personale au generat momente încărcate emoțional.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi, împărtășind cu sinceritate experiențele și gândurile sale intime. 

"„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta. Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă", a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Mai multe