VIDEO Bianca Drăgușanu are poprire pe cont! Vedeta a avut o experiență cumplită la bancă: «O să-mi iau spray paralizant!»

5 aprilie 2022 13:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare teribilă, când a fost azi la o bancă din Capitală. Blondina s-a prezentat pentru a verifica un cont, însă a aflat cu stupoare că avea poprire, dar clipele de groază abia urmau, iar Bianca era să leșine de spaimă. 

Bianca Drăgușanu și-a început ziua cu o întâmplare de pomină, care a avut la o bancă din București. Vedeta a relatat că s-au dus la bancă pentru a verifica un cont, în care uitase că mai are bani, însă, când ajuns acolo, surpriză! Blondina a aflat cu stupefacție că de fapt are poprire pe cont. 

Citește și Măsura luată de Bianca Drăgușanu pentru siguranța fiicei sale. Sofia îl poarta obligatoriu

Această situație s-a întâmplat din cauza unei amenzi pe care Bianca a primit-o în pandemie, dar pentru care s-a judecat în instanța, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză. Astfel că vedeta a fost foarte surprinsă și confuză să afle că nu-și poate revendica sumele din cont. 

Însă ghinionul Biancăi nu avea să se oprească la acest incident, întrucât vedeta urma să aibă parte de o sperietură soră cu moartea. 

Vedeta a povestit  că o funcționară a fost drăguță îndeajuns de drăguță, încât să o ajute să-și rezolve problema, dar Bianca a observat un detaliu care a înspăimântat-o de-a dreptul. 

Citește și Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu Bianca Drăgușanu: «Sentimentele noastre sunt la fel»

Pe umărul funcționarei se afla un ,,mamut de gândac", ,,mare cât palma", care se plimba tacticos, fără ca femeia să fie conștientă. 

Bianca a înmărmurit și nu știa cum să o anunțe pe biata femeie că are un gândac enorm pe umăr. Într-un final, vedeta a dat dovadă de curaj și a stârpit creatura cu telefonul din dotare.

,,Foarte drăguță domnișoara, dar în timp ce mă ajuta, pe umărul ei se plimba un gândac, eu n-am văzut în viața mea un gândac mare cât o palmă. Am încremenit și nu știam cum să-i spun că are ditamai gândacul care se plimba pe ea și mai avea puțin și îi ajungea la ureche. Nu am văzut în viața mea gândac mai mare decât ăla. O să visez urât la noapte. O să-mi iau spray paralizant pentru gândaci și o să umblu cu el, de acum.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe