Cabral a dat-o de gol pe soția lui. Ce face Andreea Ibacka, chiar și după 15 ani de relație

5 octombrie 2022 9:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce se mai poate spune despre Cabral și Andreea Ibacka? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 15 ani. Chiar dacă sunt de o viață împreună, prezentatorul TV și soția lui conținuă să aibă gesturi care i-ar surprinde până și pe tinerii îndrăgostiți. O dovadă o reprezintă cea mai recentă afirmație făcută de vedeta de la Pro TV.

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, iar împreună au doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un fiu, Tiago. Timpul a trecut lin peste îndrăgitul prezentator și frumoasa actriță. 

Vezi și: EXCLUSIV Cabral, speriat de «târâtoare şi crocobauri» în jungla dominicană

De ziua lui, carismaticul Cabral a dat din casă un detaliu spumos. Acesta a dezvăluit un gest inedit pe care-l face Andreea Ibacka de fiecare dată când soțul ei trece pe lângă ea.

Am colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de cur când trec pe lângă ea. Și reciproc, negreșit”, a scris Cabral pe Facebook, în ziua în care a împlinit 

Citește și: Cabral își ia toată familia cu el în junglă, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Cabral, mesaj superb la 45 de ani

În stilul său caracteristic, cu umor fin și autoironie, Cabral a scris un mesaj foarte simpatic cu ocazia zilei de naștere. Pe 4 octombrie, prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a împlinit 45 de ani. Aflat departe de familie, la filmări în Republica Dominicană, Cabral a aruncat câteva gânduri pe Facebook.

Citește și: De ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană. „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”

„Făcut băiatul 45. N-am învățat mare lucru, dar m-am prins de niște chestii...N-am ajuns miliardar, dar am strâns prieteni mișto... care valorează miliarde.

Am înțeles că nu trebuie să mă compar decât cu mine, cel de ieri. M-am acceptat așa cum sunt, mișto dar imperfect. Am trei copii care mă fac mai fericit decât lumea. Am colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de cur când trec pe lângă ea. Și reciproc, negreșit.

Și am un trup scluptat. Cu generozitate, că doar că nu m-am zgârcit la material... Cât despre creier... după cum se poate observa la liber... n-are mamaia, că v-ar da.Vă trimit de-aci niște gânduri bune și apusul de azi”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe