Carmen Tănase, părere categorică despre Scărlătescu. Ce a spus marea actriță despre celebrul chef: „Persoanele ciufute...”

16 ianuarie 2024 11:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Tănase, renumita actriță cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă, a stârnit interesul publicului cu recentele dezvăluiri făcute despre celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu. Cu un stil autentic și fără menajamente, Tănase a împărtășit opinia ei cu privire la chef, lăsând să se întrevadă o latură inedită a relației dintre cei doi.

Cu un talent actoricesc remarcabil, Carmen Tănase a câștigat simpatia publicului prin autenticitatea și sinceritatea ei neabătută. În ultima perioadă, actrița a oferit o perspectivă inedită asupra relației sale cu Cătălin Scărlătescu, cu ocazia lansării cărții de rețete a celebrului bucătar.

„Îmi place mult Cătălin, da!”  

La evenimentul organizat de Scărlătescu, Carmen Tănase a fost întrebată care este părerea ei despre fostul jurat de la Antena 1. Fără ezitare, actrița a mărturisit că îl admiră de mulți ani pentru realizările sale, subliniind un aspect comun pe care îl împărtășesc cei doi.

Cătălin a fost întotdeauna! (n.r. preferatul dintre cei 3 chefi). Întotdeauna a fost Cătălin! Mie îmi plac persoanele ciufute pentru că și eu, la rândul meu, sunt o persoană destul de ciufută! Dacă nu am chef să vorbesc, nu îmi place să fac frumos de dragul de a face frumos! Îmi plac foarte mult oamenii de genul, mi se pare că sunt adevărați! Exprimă ceea ce simt! Fața asta ciufută a mea ține oamenii puțin la distanță, cel puțin pe cei care sunt prea insistenți! Îmi place mult Cătălin, da!”, a spus Carmen Tănase pentru ego.ro, exprimându-și aprecierea pentru autenticitatea și sinceritatea celebrului chef.

Ce a spus partenera lui Scărlătescu despre chef

Doina Teodoru, partenera lui Scărlătescu, a confirmat și ea susținerea pentru proiectul chef-ului, exprimându-și mândria pentru realizările sale recente. „Sunt mândră, sunt foarte fericită pentru el. Este un proiect la care a lucrat destul de mult timp și mă bucur că a ieșit, că este pe piață acum”, a spus Teodoru.

Mai multe