Cât a plătit Gabriela Prisăcariu pentru rochia pe care a purtat-o la nunta lui Răzvan Simion. Prețul este extrem de piperat

12 iunie 2024 6:32   Vedete românești

Gabriela Prisăcariu, partenera de viață a lui Dani Oțil, a făcut furori printre invitații de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Rochia pe care a purtat-o blondina a făcut senzație și nu-i de mirare, întrucât a cheltuit o avere pentru ea.

Gabriela Prisăcariu a cheltuit o sumă imensă pentru rochia purtată la nunta lui Răzvan Simion

Gabriela Prisăcariu a reușit să atragă toate privirile, sâmbătă pe 8 iunie, atunci când a avut loc nunta lui Răzvan Simion de la Neatza. Modelul, în vârstă de 31 de ani a purtat o rochie cu decolteu, creată de un designer român. Ei bine, pentru ținuta spectaculoasă, vedeta a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 7.370 de lei. Mai mult, pentru a-și pune outfitul scump în evidență, aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale roșii și o geantă de aceeași culoare, sub formă de trandafir.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au putut lipsi de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan și nici nu și-au putut apariția oricum, astfel că au strălucit de-a dreptul în ținutele pe care le-au purtat. Partenera moderatorului de la Neatza a pus pe jar toate femeile prezente la eveniment, cu rochia lungă, argintie și crăpată pe picior pe care a accesorizat-o pe măsură.

Gabriela Prisăcariu a reușit să atragă toate privirile la marele eveniment

Pe lângă faptul că a fost admirată de cei prezenți la marele eveniment, soția lui Dani Oțil a atras o mulțime de complimente și pe rețelele de socializare. Internauții au luat secțiunea de comentarii cu asalt, după ce blondina a postat fotografii în care a apărut îmbrăcată în superba rochie.

„Arăți fabulos!”/ „Ești impecabilă, superbă!”/ „Foarte frumoasă, rochia e de vis”/ „Extraordinară apariție, bravo Gabriela, ai reușit să ne dai pe spate!”/ „Minunată rochie” , au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela Prisăcariu, pe contul său de Instagram.

La rândul său, Dani Oțil a optat pentru un costum clasic negru, cu cămașă albă și papion, în care a arătat impecabil.

Mai multe