#Exclusiv Click!

Cât de frumoasă este Sara, fiica cea mare a lui Catrinel Sandu, la aniversarea de 15 ani! Ce a primit de ziua ei și cum a fost petrecerea organizată în America! "Steve s-a ocupat de tot!"

1 august 2024 10:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

După vacanța de trei săptămâni petrecută în țară, în România, aici unde nu a mai apucat să ajungă de doi ani, Catrinel Sandu (47 de ani)  s-a întors în America, împreună cu familia ei și se pregătește încet de activitățile care urmează. Între timp, ieri, fiica ei cea mare, Sara, a împlinit 15 ani, așa că a fost o mare petrecere în familie.

Cunoscuta coregrafă ne-a povestit special pentru Click, chiar din timpul petrecerii, ce cadouri a primit primul ei copil, acum o frumoasă adolescentă, la aniversarea celor 15 ani. Sara și-a luat permisul de conducere iar anul viitor, atunci când va împlini 16 ani urmează să primească în dar și prima ei mașină.

"Sara a făcut 15 ani, și-a luat carnetul provizoriu adică are voie să conducă dar doar cu cineva lângă ea care evident are carnet. La 16 ani va da examenul auto fizic (acum a fost numai online) și abia atunci va putea conduce singură", ne-a mărturisit fericita ei mămică. 

E frumoasă de pică și anul viitor va primi cadou propria ei mașină

Fiica cea mare a lui Catrinel Sandu este extrem de frumoasă, are o siluetă de invidiat și niște calități fizice de care mămica ei este tare mândră. Sara este și foarte cochetă, are picioare lungi de manechin pe care le pune mereu în evidență purtând pantaloni scurți sau fuste mini. Soțul mamei sale, medicul stomatolog  american, Steve Schroeter, s-a ocupat de toate programările necesare pentru ca petrecerea Sarei să fie perfectă. Adolescenta a primit multe cadouri și s-a distrat de minune împreună cu invitatele sale.

 "A fost o zi exact cum și-a dorit-o ea și cu cine a vrut ea. Am fost la un escape room la restaurantul ei preferat, tort, filme, piscină și sleep over, adică  toate fetele, prietenele ai, au rămas aici. Mâine dimineață (n.r.: azi) mergem iar cu  toți la un restaurant de breakfast, să luăm împreună micul dejun. A avut 6 fete plus ea și Lara, sora ei mai mică. Soțul meu, Steve, s-a ocupat de tot programul  și toate programările pentru carnet, rezervare restaurant și tot. Eu m-am ocupat de cadouri aranjamente... Sara a primit multe cadouri frumoase printre care bijuterii pe care și le-a dorit de ceva vreme, iar anul viitor va primi mașina ei!", ne-a declarat în exclusivitate pentru Click!, Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu se pregătește de începerea școlii

Catrinel Sandu mai are un motiv de bucurie. Începând de pe 12 august, va fi cu ambele ei fete, atât Sara cât și Lara, la școala ei de arte unde predă în Florida.

"Școala începe pe 12 august dar noi, profesorii, începem pe 6 august, cu o săptămână înainte ca să putem pregăti totul pentru noul an școlar. Abia aștept! Avem multe competiții și spectacole de dans anul acesta și, mai ales, mă bucur enorm că Lara va începe și ea clasa a 6-a la mine la școală. O să fim toate trei tot timpul, așa cum ne place.  Ea este super fericită, își dorește mult să fie la școală la mine. O să fie un an plin și frumos! Sănătoși să fim, că în rest nu avem nevoie de nimic. Când este dragoste, liniște și iubire totul merge natural și frumos!", a mai adăugat Catrinel Sandu care acum trăiește cei mai frumoși ani din viața ei.

Mai multe