Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să cumperi un cozonac sau o pască în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu, înainte de Paște
În preajma Sărbătorilor Pascale, bucătăriile se schimbă în adevărate centre de producție culinară. Românii își fac liste, își adună rețetele moștenite din familie și se pregătesc să petreacă ceasuri în șir în fața aragazului. Pentru cei care nu au timp de gătit, toată lumea știe probabil de celebrul cozonac sau vestita pască din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la „MasterChef” oferă o gamă variată de produse gustoase clienților săi.
Dacă de Paște gospodinele se mai încumetă să bage la cuptor o friptură de miel ori să facă un drob, cozonacul nu mai este de mult, pentru numeroși români, un preparat pe care să-l pregătească în propriile bucătării. Și asta deoarece prepararea lui solicită destul de mult timp, timp pe care majoritatea românilor nu-l mai au.
Astfel că, pentru cei care preferă să se bucure de masa de Paște fără grija gătitului, Cătălin Scărlătescu oferă o gamă variată de produse delicioase clienților săi. Juratul de la „MasterChef” propune un meniu pascal complet, cu produse tradiționale reinterpretate, atent pregătite în stil gourmet, dar nu neapărat accesibil oricui.
Cât costă un cozonac sau o pască în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Oferta cuprinde de toate și pentru toți: cozonaci și păști, drob de miel, sarmale, friptură, salată boeuf, dar și deserturi, toate realizate de echipa condusă de vestitul chef, iar calitatea se găsește nu doar în gust, ci și în detalii. Preparatele conțin ingrediente premium și metode tradiționale de pregătire.
Cu toate acestea, această experiență culinară are și un preț pe măsură. Un pachet format din cozonac de 900 g și pască de 600 g costă 208 lei. Drobul de miel se vinde cu 162 lei, o porție de salată boeuf te va costa 75 lei, iar pentru ardeii umpluți trebuie să scoți din buzunar 72 lei. Pentru sarmale (13 bucăți), cumpărătorii achită 77 lei, iar 1 kg de friptură de miel ajunge la 208 lei porția.
De asemenea, persoanele doritoare să cumpere anumite preparate, sau pachete, trebuie să se gândească din timp. Comenzile la restaurantul celebrului bucătar trebuie efectuate cu cel puțin 24 de ore înainte.