Cătălin Botezatu, show total pe mese, pe ritmuri de manele cu o brunetă focoasă

7 ianuarie 2022 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (55 de ani) a făcut un show incendiar, într-un restaurant de fițe din Capitală! Celebrul designer a fost văzut dansând în compania unei brunete extrem de sexy, joi seară, 6 ianuarie.

Prezent la un spectacol unde a cântat și Loredana Groza (51 de ani), într-un restaurant de lux din București, alături de câștigătorul sezonului 10 al show-ului X Factor Nick Casciaro (31 de ani), Cătălin Botezatu s-a distrat și a dansat toată noaptea.

Cătălin Botezatu a făcut un show total pe mese, alături de o brunetă superbă, pe ritmuri de manele, iar scenele au fost filmate!

Chiar designerul a publicat pe Instagram imaginile de senzație. De asemenea, Bote a dansat și cu Loredana Groza, care a făcut un show de zile mari, urcată pe masa din restaurantul luxos.

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu probleme de sănătate

În ultimii ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate destul de grave. Designerul are șase operații de cancer la activ, cinci stenturi la inimă ,dar nu s-a lăsat doborât de aceste încercări grele.

Cătălin Botezatu se concentrează acum pe cariera sa și pe micile plăceri ale vieții. A recunoscut recent că problemele din sănătate au apărut și din cauza faptului că, de-a lungul anilor, s-a neglijat.

«Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilierul medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră», a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea "Apel la consilier", de la Kanal D.

Mai multe