#Exclusiv Click!

Câte note de 10 a luat Cove la școală! Cum se simte prezentatorul în familia Prima TV

11 octombrie 2024 13:49   Vedete românești

Cove (50 de ani) se simte ca peștele în apă la Prima TV. Aseară vedeta și prezentatorul de televiziune a participat la Prima Fest, un eveniment al postului la care lucrează și a fost în centrul atenției alături de colegele sale de trust, printre care și Andreea Berecleanu, buna lui prietenă și colegă.

Și dacă tot a fost vorba de magia lui 10 la Prima Fest am fost curioși să aflăm câte note bune, cele mai bune, a avut Cove pe vremea când învăța și era la școală.

 "Nu am fost neapărat un copil extrem de studios"

Vedeta a fost sinceră și cu zâmbetul pe buze atunci când a povestit situațiile în care a mai "scăpat" și câte un 9 sau o altă notă sub 10. În schimb, Cove e mulțumit de faptul că cei doi băieți ai săi stau bine la capitolul școală.

"Eu de fiecare dată sunt de 10, de când m-am născut, exceptând școala, când, mă rog, au mai fost și situații în care am fost de 9... Să nu exagerăm! Nu am fost neapărat un copil extrem de studios dar nici nu am avut note extrem de slabe. La școală nu am fost olimpic, am participat la faza pe sector și atât. Aș putea să fiu olimpic la aruncatul cu privirea. Băieții mei se descurcă destul de bine la școală. Cel mic este încă destul de conștiincios și studios, să vedem cât o să-l țină. Cel mare e în perioada de adolescență acum și cumva îl cam încurcă...", spune Cove, amuzat, cu gândul la o escapadă romantică cu soția lui, care cel mai probabil va avea loc undeva în vara anului viitor din pricina programului încărcat și a școlii.

“Mă simt excelent”

Cât despre postul Prima TV la care lucrează de ceva timp, Cove se simte miunat, ca într-o adevărată familie.

"Eu la Prima TV mă simt excelent. Am descoperit această familie Prima TV care este o familie extraordinară. Eu aici nu am neapărat colegi sau prieteni, consider că am niște membri ai familiei și suntem împreună indiferent de situații și momente, care pot fi, poate unele mai dificile, dar imporrtant este că ne strângem că o familie și mergem mai departe. Urmăriți-mă  la Flash Monden, pentru că nici nu știți ce pierdeți", a mai avut de adăugat carismaticul prezentator TV.

Mai multe