Câți bani a dat Ion Țiriac pentru un tablou cumpărat de la fiica lui Ilie Năstase: „E suma corectă!”

23 iulie 2024 17:23   Vedete românești

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase, Alessia, în vârstă de 20 de ani, este pasionată de artă, domeniu pe care îl și studiază la Paris. Recent, tânără a dezvăluit că Ion Ţiriac, prietenul lui Ilie Năstase, ambii considerați cei mai buni tenismeni din istoria României, i-a cumpărat o lucrare, în cadrul unei expoziţii.

Alessia Năstase, în vârstă de 20 de ani, fiica lui Ilie Năstase, este studentă la Paris, în domeniul artei, şi, de curând, a avut şi o expoziţie de tablouri. Tânăra a dezvăluit că cel mai bun prieten al tatălui său, miliardarul Ion Ţiriac, i-a achiziționat un tablou. Cât a plătit fostul jucător de tenis pentru lucrarea Alessiei?

„I-a plăcut mult ce am făcut la expoziţia pe care am avut-o”

„Arta a fost prima mea pasiune de când aveam patru, cinci ani. Când stăteam la casă mă duceam în fiecare zi şi desenam un pod, pictam. În fiecare zi făceam ceva nou. Mereu am ştiut că ăsta e drumul meu. Știu că Ion Ţiriac a cumpărat un tablou. A făcut-o şi pentru că i-a plăcut mult ce am făcut la expoziţia pe care am avut-o. Cu 400-500 de euro l-a cumpărat, suma corectă”, a declarat Alessia Năstase, pentru orangesport.ro.

De asemenea, tânăra a mărturisit că vrea să îmbine pasiunea pentru artă și cu alte domenii, cum ar fi marketingul. De altfel, fiica lui Ilie Năstase, cu toate că se află în vacanță, a început şi un stagiu de internship în social media la un magazin de lux din Mall Băneasa.

„Vreau să mă concentrez pe arta mea şi să o duc în alte domenii, să lucrez şi în marketing, dar să folosesc şi arta în drumul ăla. Vacanţa mea e mai scurtă, am terminat (n.r. - anul universitar) în mai şi încep în august. Mă întorc des, dar tot mi se face dor de România.

Acum o lună am început un intership. Sunt social media manager pentru Maison Couture din Mall Băneasa şi mă ocup pe partea asta. Plănuiesc să stau aici până plec la Paris. Eu mereu vrobesc cu prietenii de la facultate şi le zic cât de frumoasă e Romania. Anul trecut a vizitat o prietenă şi mi-a spus că o să mai vină, că i-a plăcut foarte mult", a mai spus Alessia.

Mai multe