Ioana, fiica lui Ion Țiriac, s-a angajat în Dubai. Cu ce se ocupă moștenitoarea celui mai bogat român

Ioana Țiriac nu a vrut să se implice în afacerile tatălui său, așa că a ales să se angajeze în domeniul imobiliar în Emiratele Arabe Unite. Sophie Ayad este foarte mândră de reuşita fiicei sale, care va împlini în curând 27 de ani.

Ioana Țiriac Foto:
Ioana Țiriac Foto:

Ioana Țiriac s-a angajat în domeniul imobiliar 

Ioana Țiriac, în vârstă de 26 de ani, unica fiică a magnatului Ion Țiriac, a luat o decizie surprinzătoare pentru mulți și s-a angajat în domeniul imobiliar. Această alegere a stârnit uimirea celor din jur, având în vedere că tatăl său deține o avere impresionantă de 2,1 miliarde de dolari, ceea ce îl face cel mai bogat om din România.

Ce a postat mama Ioanei Țiriac

Ion Țiriac se poate mândri cu afacerile sale, dar și cu fata lui. Ioana Țiriac e rodul iubirii dintre afacerist și jurnalista egipteană Sophie Ayad. Tânăra a locuit în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și studiat. Într-un interviu mai vechi, ea a dezvăluit că își dorește să calce pe urmele mamei sale, să lucreze în presă.

Tânăra este comparată cu Megan Fox 

Pe rețelele de socializare, Ioana Țiriac încarcă fotografii spectaculoase, iar cei care o urmăresc sunt fascinați de frumusețea ei. Mulți au observat că aceasta seamănă cu Megan Fox. Tânăra vine și în România cât de des poate. În 2018, aceasta a organizat „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București. Tatăl declara că e mândru de ea.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine, şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Ioana mai are un frate: pe Karim 

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi deținea licențele turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, e cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Din relația lor au rezultat doi copii, Ioana și Karim. Ion Ţiriac are 3 moștenitori legitimi - Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net