Ce dietă extremă a ținut Marius Manole! Ireal cum arată acum! „Dacă nu leșin diseară la spectacol poate fac 72 de ore”

23 ianuarie 2024 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marius Manole a reușit să ducă la bun final una dintre cele mai mari provocări ale zilelor noastre: intermitent fasting. Actorul a luat decizia de a ține post intermitent pentru 40 de ore, cu speranța că se vor prelungi în 72. 

Pe Facebook, Marius Manole a postat o imagine la bustul gol prin care i-a anunțat pe fani că face față cu brio postului intermitent. De asemenea, a explicat și ce a consumat în toată această perioadă. 

Cum arată Marius Manole după fastingul intermitent 

Actorul nu a oferit vreo explicație anume pentru care a decis să țină post negru vreme de 40 de ore. Mai multe persoane din social media l-au felicitat pentru decizia luată. 

„40 de ore de fasting (fără mâncare). Doar apă, ceai și cafea fără zahăr. Încă sunt bine și energic. Wooooow. Dacă nu leșin diseară la spectacol (că vreau să merg și la sală), poate fac 72 de ore. La mine e pentru prima oară. Voi aveți experiențe în acest sens? Later edit: Ziua a 2-a a fost cea mai grea. Dar am jucat și nu am leșinat 😘”, , a fost mesajul transmis de actor în social media, în dreptul fotografiei cu el. 

Ce spun specialiștii despre postul intermitent

Despre postul intermitent se tot vorbește în ultimii ani. Dacă dietele normale se concentrează pe ce anume mâncăm, postul are legătură cu felul în care mâncăm. 

Specialiștii explică modul în care funcționează acest post intermitent. De asemenea, avertizează că persoanele care mănâncă de trei ori pe zi și nu fac mișcare trebuie să fie atente la faptul că pot acumula mai multe kilograme în plus.

„Postul intermitent contrastează cu tiparul normal de alimentație pentru majoritatea americanilor, care mănâncă pe tot parcursul orelor de veghe”, spune Mattson. „Dacă cineva mănâncă trei mese pe zi, plus gustări, și nu face mișcare, atunci de fiecare dată când mănâncă, consumă acele calorii și nu își arde depozitele de grăsime”, a explicat Mark Mattson, cercetător.  

Mai multe