Ce diferență mare de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara, și avocatul vedetelor, Virgil Boglea

29 septembrie 2024 15:42   Vedete românești

Mara, fiica Ralucăi Maionu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” (TVR), s-a cununat civil cu alesul inimii ei, Virgil Boglea, vestitul avocat al vedetelor, sâmbătă, pe 28 septembrie 2024. În aceeași zi, cei doi îndrăgostiți au anunțat că vor deveni părinți. Un detaliu pe care nu mulți îl cunosc este faptul că între Mara și Virgil există o diferență mare de vârstă.

Mara Ancuța, fiica Ralucăi Moianua spus cel mai important „DA” din viața ei sâmbătă, pe 28 septembrie 2024, și s-a cununat civil cu alesul inimii ei, Virgil Boglea, fostul avocat al lui Gigi Becali. În aceeași zi, cei doi au anunțat că vor deveni părinți și au dezvăluit și sexul bebelușului: vor avea un băiețel! Raluca Moianu, mămică mândră, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Diferență mare de vârstă dintre Mara și Virgil

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe pagina personală de Facebook, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” (TVR 2).  

Pentru cei ce nu știu, între Mara și Virgil este o diferență destul de mare de vârstă. Ea are 19 ani, iar alesul inimii ei 33 de ani. 

Virgil Boglea a apărat indirect, pentru o perioadă de aproximativ patru ani, interesele celor de la FCSB în procesul pentru palmaresul Stelei. A fost avocatul Asociației Salvați Steaua și a luptat în instanță pentru a dovedi că FCSB a ținut, de fapt, în viață Steaua, echipa istorică. În ultimul an, însă, Virgil Boglea a pierdut proces după proces în fața avocatului echipei de ligă secundă, Florin Talpan.

Fiica Ralucăi Moianu a absolvit liceul în urmă cu un an și a intrat la Facultatea de Drept din București. Ea s-a pregătit intens pentru Bacalaureat și examenele de admitere, ceea ce a făcut-o pe mama ei foarte fericită. În ceea ce privește viitoarea sa carieră, Mara vrea să devină magistrat, în timp ce prezentatoarea o vede devenind notar.

Mai multe