Ce griji are Beatrice Dragnea de când iubește din nou? „Din, păcate, toți trecem prin momente dificile”

17 februarie 2023 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

În săptămâna în care s-a sărbătorit Valentine's Day, interpreta hitului „Ea Știe", în colaborare cu Ralflo, Beatrice Dragnea lansează un nou single trist. Este vorba de piesa „Adorm plângând". 

Luna iubirii vine cu un super cadou de la Sprint Music și Beatrice Dragnea. A fost lansată melodia „Adorm plângând", o poveste în care se vor regăsi mulți melomani.

„Atunci când am ascultat prima dată “Adorm plângând” chiar mi-a părut a fi un demo interesant și am fost curioasă să văd cum ar suna dacă aș cânta eu acea piesă. Creditele de această dată merg către doi producători și textieri foarte talentați: Cristi Pascu și Kashta John, alături de care am lucrat cu drag. Piesa am înregistrat-o în câteva ore, iar ei și managerul meu au fost foarte încântați.

Videoclipul piesei este realizat de către Claudiu Stan (MVPEntertainment), dar de această dată nu apar în el. Consider că cu toții am trecut prin asemenea momente grele, iar singură cale de a te elibera este să lași lacrimile să vorbească, te vei simți clar mult mai bine, iar timpul le vindecă pe toate.

Întotdeauna piesele triste sunt mult mai aproape de public, se regăsesc foarte mulți, din păcate toți trecem prin momente dificile ,dar clar au și ele rostul lor. Chiar dacă sunt îndrăgostită și fericită , tot pot să transpun prin muzică, anumite clipe grele din viața mea prin care am trecut. Noi oamenii, simțim nevoia de a fi ascultați, simțim nevoia de confesiune, pentru a ne elibera. Bucurați-vă de viață și de muzică!", spune Beatrice Dragnea.

Ce a făcut de Sfântul Valentin?

Beatrice Dragnea ne-a mărturisit ce a facut de Sfântul Valentin: „Petrec alături de iubitul meu după ce termin cu lansarea piesei și termin programul. Ne vom relaxa, cu siguranță, poate ieșim la un restaurant. Noi femeile, în general, ne dorim o mică atenție, un cadou mic, oricare ar fi el. Însă, în primul rând, îmi doresc înțelegere, iubire și respect.

Cred că astea sunt cele mai frumoase cadouri. Iar dacă vine ceva pe lângă, le primesc cu drag. Cei care îmi ascultă muzica trebuie să știe că pregătesc noi piese cu subiecte aparte care să mulțumească pe toată lumea. Fiecare să se regăsească în piesele mele și să mulțumim publicul.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe