Ce nume poartă Monica Bîrlădeanu după căsătoria cu Valeriu Gheorghiță. Surpriză mare pentru fanii actriței

26 octombrie 2024 9:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit oficial cu Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Fanii au observat un detaliu surprinzător pe rețelele de socializare. 

Monica Bîrlădeanu și-a păstrat numele de familie după căsătoria cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au organizat un eveniment cu fast la Palatul Snagov, pe data de 5 octombrie 2024. Printre cei care au fost prezenți la nunta celor doi s-au numărat Andreea Marin, Adelina Pestrițu și Dana Rogoz.

La scurt timp după cununia religioasă, fanii au observat că vedeta nu a renunțat la numele său de familie, însă l-a preluat și pe cel al soțului ei. Mai exact, pe contul său oficial de Instagram, apare sub numele de Monica Gheorghiță-Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a avut parte de o nuntă exact așa cum a visat. Diva a radiat la brațul lui Valeriu Gheorghiță și a purtat două rochii de mireasă în valoare de aproximativ 3.000 de euro.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a scris vedeta pe Instagram .

Actrița a acordat o mare atenție detaliilor de la nuntă, oferindu-le invitaților o mărturie ceva mai...deosebită. Astfel, focoasa șatenă și-a onorat mesenii cu câte un parfum împachetat frumos și pus într-o cutie specială.

Unde își vor petrece luna de miere Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță 

De asemenea, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că până la mijlocul lunii noiembrie va fi ocupată cu mai multe proiecte, ceea ce nu îi permite să se bucure de timp liber. Totuși, în iarna acestui an, actrița și medicul militar vor merge în luna de miere la schi.

„Am intrat și eu într-un proiect, până pe 18 noiembrie nu am timp liber, probabil fac niște mici călătorii, dar tot așa, în scop de serviciu să zice, în această perioadă și doar în țară. Dar cred că viața începe după…la sfârșit de noiembrie. După asta mă gândesc…schi, neapărat schi. Trebuie, păi cum? Vine iarna și schiez!”, a declarat Monica Bîrlădeanu la Pro Tv.

Mai multe