Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

16 septembrie 2024 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Printre cei care nu au putut să se abțină să comenteze s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Aceasta i-a lăsat un mesaj care a surprins prin simplitatea și sinceritatea lui: „Întotdeauna o femeie puternică și frumoasă.”

Imediat, fără să stea prea mult pe gânduri, Iulia i-a apreciat imediat comentariul de pe Instagram cu o inimioară. 

Mesajul Mihaelei subliniază admirația pentru Iulia și evidențiază calitățile care o fac să iasă în evidență nu doar în ochii publicului, ci și în cercul său de apropiați.

Reacția a fost apreciată de fanii ambelor vedete, confirmând relația de respect și susținere reciprocă dintre ele.

De ce nu mai vrea Mihaela Rădulescu să audă de emisiunile din România

Mihaela Rădulescu trăiește de aproape două decenii într-un stil luxos la Monte Carlo și se pregătește să celebreze 17 ani de când este rezidentă în Principatul Monaco

. Diva, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie de pe balconul reședinței sale elegante, cu o vedere superbă către mare.

Cu această ocazie, Mihaela a dezvăluit cu mândrie că va aniversa 17 ani de viață la Monaco, menționând că a locuit tot atâția ani în orașul natal, Piatra Neamț.

„Viața este ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în locuri diferite din lume, dar totodată poți fi fericit oriunde alegi să stai”, le-a spus ea fanilor.

Întrebată de o admiratoare dacă va reveni în România pentru o nouă emisiune, Mihaela a clarificat că a încheiat definitiv acest capitol, fiind deja concentrată pe alte proiecte.

Ultima sa apariție la televiziune a fost în 2020, când a prezentat emisiunea „Ferma” la Pro TV. Acum, diva este activă doar pe social media, unde împărtășește detalii despre viața sa alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, cu care formează un cuplu de 10 ani.

Mihaela a locuit anterior într-un apartament de 10 milioane de euro, iar acum s-a mutat într-o vilă de 10 ori mai scumpă.

Mai multe