Ce pregătesc Kamara și Andrei Ștefănescu, la 19 ani de „Alb Negru”? Unde sărbătoresc aniversarea trupei?

24 mai 2023 11:47   Vedete românești

Anul trecut au sărbătorit majoratul, dar nu au marcat momentul într-un fel anume, așa că, anul acesta, Kamara și Andrei Ștefănescu, serbează cei 19 ani de când a luat naștere trupa „Alb Negru”. Click! a aflat de la Kamara ce plănuiesc.

După ce anul trecut au împlinit 18 ani de la înființarea trupei, adică majoratul, iată că anul acesta, Kamara (47 de ani) și Andrei Ștefănescu (45 de ani) și-au propus să sărbătorească în propriul lor stil. Și-au găsit și un loc special, acolo unde, în trecut, Kamara a realizat o strângere de fonduri pentru fiul lui Leon, la Platoul Feteni, Râmnicu Vâlcea, la „WeLoveMusic Festiva”l. 

„Anul acesta vom împlini 19 ani de la debut, deci anul trecut am făcut majoratul, deci 18. Alb Negru va veni în premieră la „WeLoveMusic Festival”. 19 ani frumoși cu Andrei, 19 ani de Alb Negru, o echipă mișto, care rezistă peste ani, probabil singura trupă din zona pop dance, să zic, care are 19 ani de activitate neîntreruptă.

Efectiv, probabil suntem cea mai longevivă trupă care nu a pus niciodată stop activității, tot timpul a cântat, tot timpul am lansat piese. Suntem bine și mulțumim lui Dumnezeu că luăm parte la acest festival, care aduce artiști de afară și din România laolaltă. O inițiativă foarte tare, din punctul meu de vedere, care a ajuns la a doua ediție și ne bucurăm să fim printre cei care vor încânta publicul între 19 și 20 august în platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea!, ne-a transmis Kamara, direct din Dominicană.

Când s-a născut trupa Alb Negru?

Alb Negru este o trupă românească de muzică pop, formată din Kamara Ghedi și Ștefănescu Andrei. Cei doi „Alb Negru" și-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesă Hello (Muza mea), câștigând Premiul de Excelentă Artistică „Mădălin Voicu". În 2007 alături de Todomondo, ei câștiga finala națională Eurovision și reprezintă România la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări. De-a lungul vremii, ei au colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Crețu, Andreea Bănică. La un moment dat trupa era formată și din Ralflo și Rareș, însă s-a renunțat la idee.

Cine mai cântă cu Alb Negru?

Line-up-ul festivalului de la Râmnicu Vâlcea este unul de zile mari! Organizatorii anunță artiști noi aproape în fiecare zi! Thomas Anders takes the stage We Love Music Festival! Cele mai ascultate melodii Modern Talking se vor auzi pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea. Artiștii care vor urcă pe scenă la cea de-a două ediție a festivalului continuă să fie anunțați! Vor face spectacol legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care vor cânta hiturile celebre și pentru asta trebuie să va luați bilete.

       Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe