Andrei Ștefănescu, om modest! A fost surprins la împinge tava!

Ultima actualizare:

Andrei Ștefănescu, componentul trupei Alb Negru, mănâncă fără probleme de la împinge tava. Acum, ori că solistul nu e foarte mofturos când vine vorba de mâncare, ori că s-a săturat de fițele din zona de Nord a Capitalei nici nu mai contează. Cert e că prezentatorul Antena Stars este fără doar și poate un om căruia îi place să se piardă printre oameni.

Andrei Ștefănescu preferă mâncarea de la împinge tava Sursa: Instagram
Andrei Ștefănescu preferă mâncarea de la împinge tava Sursa: Instagram

Andrei Ștefănescu, vedeta matinalului de la Antena Stars, nu face fițe când vine vorba de mâncare. Ai zice că solistul de la trupa Alb Negru se răsfață prin restaurante de de lux, la valoarea lui. Iată, însă, că ultimele imagini, surprinse de paparazzii Click!, demostrează cu totul altceva.

Solistul a fost fotografiat, într-o zi obișnuită de muncă, mergând să-și cumpere de-ale gurii de la un chioșc banal, de pe stradă, chiar înainte de a ajunge la filmări.

După ce și-a cumpărat merindele, menite să-i ajungă o zi întreagă, vedeta de la Antena Stars a purces la lucru mega încărcat cu sacoșe, trăgând după el și o geantă plină cu haine de schimb.

Are o nouă iubită din Antena Stars!

Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața după două divorțuri alături de o colegă, Ștefania Duca, și ea prezentatoare la Antena Stars. Cei doi au recunoscut, recent, că formează un cuplu și și-au oficializat relația cu ocazia zilei de naștere a tinerei moderatoare tv.

Andrei a recunoscut relația cu colega Ștefania Duca Sursa: Instagram
Andrei a recunoscut relația cu colega Ștefania Duca Sursa: Instagram

Andrei Ștefănescu a divorțat până acum de două ori. În anul 2009, acesta s-a căsătorit cu cântăreața Sylvia, însă mariajul lor a fost unul tumultuos și s-a încheiat cu scandal în 2012. Se pare că focoasa roșcată l-a înșelat pe carismaticul prezentator cu un bărbat, alături de care a apărut într-unul dintre videoclipurile sale.

În toamna lui2020, la aproximativ un an de când au semnat actele în fața ofițerului de la Starea Civilă, Andrei Ștefănescu și Antonia, soția lui, au decis să divorțeze, în mare secret. Antonia și Andrei Ștefănescu au fost împreună timp de șapte ani. Din dragostea celor doi a venit pe lume fiul lor, Ayan. Cei doi au divorțat în secret, la notar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net