Andrei ╚śtef─ânescu, om modest! A fost surprins la ├«mpinge tava!

Andrei ╚śtef─ânescu, componentul trupei Alb Negru, m─ân├ónc─â f─âr─â probleme de la ├«mpinge tava. Acum, ori c─â solistul nu e foarte mofturos c├ónd vine vorba de m├óncare, ori c─â s-a s─âturat de fi╚Ťele din zona de Nord a Capitalei nici nu mai conteaz─â. Cert e c─â prezentatorul Antena Stars este f─âr─â doar ╚Öi poate un om c─âruia ├«i place s─â se piard─â printre oameni.

1 andrei stefanescu coronavirus jpg jpeg
Andrei ╚śtef─ânescu prefer─â m├óncarea de la ├«mpinge tava Sursa: Instagram

Andrei ╚śtef─ânescu, vedeta matinalului de la Antena Stars, nu face fi╚Ťe c├ónd vine vorba de m├óncare. Ai zice c─â solistul de la trupa Alb Negru se r─âsfa╚Ť─â prin restaurante de de lux, la valoarea lui. Iat─â, ├«ns─â, c─â ultimele imagini, surprinse de paparazzii Click!, demostreaz─â cu totul altceva.

Solistul a fost fotografiat, într-o zi obișnuită de muncă, mergând să-și cumpere de-ale gurii de la un chioșc banal, de pe stradă, chiar înainte de a ajunge la filmări.

După ce și-a cumpărat merindele, menite să-i ajungă o zi întreagă, vedeta de la Antena Stars a purces la lucru mega încărcat cu sacoșe, trăgând după el și o geantă plină cu haine de schimb.

Are o nou─â iubit─â din Antena Stars!

Andrei ╚śtef─ânescu ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa dup─â dou─â divor╚Ťuri al─âturi de o coleg─â, ╚śtefania Duca, ╚Öi ea prezentatoare la Antena Stars. Cei doi au recunoscut, recent, c─â formeaz─â un cuplu ╚Öi ╚Öi-au oficializat rela╚Ťia cu ocazia zilei de na╚Ötere a tinerei moderatoare tv.

andrei stefanescu iubita3 png
Andrei a recunoscut rela╚Ťia cu colega ╚śtefania Duca Sursa: Instagram

Andrei ╚śtef─ânescu a divor╚Ťat p├ón─â acum de dou─â ori. ├Än anul 2009, acesta s-a c─âs─âtorit cu c├ónt─ârea╚Ťa Sylvia, ├«ns─â mariajul lor a fost unul tumultuos ╚Öi s-a ├«ncheiat cu scandal ├«n 2012. Se pare c─â focoasa ro╚Öcat─â l-a ├«n╚Öelat pe carismaticul prezentator cu un b─ârbat, al─âturi de care a ap─ârut ├«ntr-unul dintre videoclipurile sale.

├Än toamna lui2020, la aproximativ un an de c├ónd au semnat actele ├«n fa╚Ťa ofi╚Ťerului de la Starea Civil─â, Andrei ╚śtef─ânescu ╚Öi Antonia, so╚Ťia lui, au decis s─â divor╚Ťeze, ├«n mare secret. Antonia ╚Öi Andrei ╚śtef─ânescu au fost ├«mpreun─â timp de ╚Öapte ani. Din dragostea celor doi a venit pe lume fiul lor, Ayan. Cei doi au divor╚Ťat ├«n secret, la notar.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png