Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu Ștefania, colega de la Antena Stars!

Ultima actualizare:

Deși în urmă cu doar câteva luni se specula că între el și fosta soție, Antonia, s-ar fi reaprins scânteile dragostei, iată că Andrei Ștefănescu are în prezent o nouă parteneră. Prezentatorul TV a confirmat relația cu Ștefania, colega lui de la Antena Stars!

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă formează un cuplu Foto: Arhivă personală
Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă formează un cuplu Foto: Arhivă personală

Cine a zis că nu îți poți găsi dragostea și la locul de muncă?! Lui Andrei Ștefănescu i s-au aprins călcâiele după colega lui de la Antena Stars, Ștefania Ducă, și nici ea nu a rămas indiferentă. Pe lângă carieră, ambii având aceeași meserie, se pare că cei doi au găsit și multe alte puncte în comun, astfel că s-au apropiat tot mai mult.

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu noua iubită!

La început părea o relație amicală, deși în presă s-a vehiculat recent că între cei doi prezentatori ar putea fi ceva mai mult. În prezent însă, nu mai e loc de dubii, având în vedere că însuși Andrei Ștefănescu a confirmat noua relație! Acesta a explicat că povestea lor ar fi început deja de ceva vreme, iar de curând cei doi au fost surprinși împreună și la mare.

Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar.”, a spus Andrei Ștefănescu, pentru Fanatik, despre relația pe care o are cu Ștefania Ducă, prezentatoarea emisiunii „Vedetop” de la Antena Stars.

Citește și: Andrei Ștefănescu a renunțat la mașina de fițe! Cu ce se deplaseză la locul de muncă

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă s-au distrat la mare

Andrei Ștefănescu și iubita lui au petrecut câteva zile la mare, unde au sărbătorit ziua de naștere a Ștefaniei, care a împlinit 33 de ani. Cuplul nu s-a ferit nici de postările pe rețelele de socializare. „Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna”, a fost mesajul prezentatoarei de la Antena Stars pentru partenerul ei. 

Amintim că Ștefania a avut o relație de lungă durată cu cântărețul F. Charm. Cei doi se pregăteau chiar și de nuntă, luându-și admiratorii prin surprindere atunci când au anunțat despărțirea.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în 2020

La rândul său, Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, femeia care i-a dăruit și un copil, un băiețel pe nume Ayan. Între cei doi n-a fost să fie însă în cele din urmă, aceștia divorțând în 2020, după 7 ani de relație și un an de când s-au căsătorit civil. Ulterior, foștii parteneri au mai fost surprinși împreună, alimentând atunci zvonurile unei posibile împăcări. În trecut, prezentatorul a mai avut un mariaj și cu Sylvia.

Vezi aici detalii: Dovada că Andrei Ștefănescu și Antonia formează din nou un cuplu. Cum fost surprins solistul în miez de noapte

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net